Little Cactuz ‘Elke dag de wereld een beetje beter maken’

Little Cactuz is een Nederlandse label dat duurzame baby- en kinderkleding maakt. Hierbij gebruiken zij biologisch gecertificeerde stoffen voor diverse unieke outfits van hoge kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in handgemaakte baby- en kinderkleding van 0 tot 14 jaar, met oog voor  mens en milieu. En aangezien ik weet dat veel van mijn volgers houden van biologisch eerlijk en comfortabel leek het mij een goed idee jullie voor te stellen aan dit super lieve label!

Basiscollectie Little Cactuz

Naast een basiscollectie stimuleert Little Cactuz haar klanten ook zelf mee te denken in de samenstelling van de outfits naar eigen smaak. Kies je favoriete pasvorm, stof en maat en creëer een uniek item dat helemaal bij jou en je kindje past!

In de webwinkel vind je enkele producten als tops, bottoms, dresses en one-piece outfits. Zoals leuke jumpsuits en harem rompers. Kies de maat en de stof van je keuze en het product wordt speciaal voor jouw gemaakt. Je zou dus kunnen winkelen op categorie, maar je kunt ook winkelen op basis van de stoffen!

Stofje uitzoeken en daarna het model

De collectie bestaat uit verschillende opvallende prints en rustige basics in verschillende kleuren. Binnen de collectie vind je stoere tops en bottoms, comfortabele jurkjes en de schattigste one pieces gemaakt van terry Cloth, sweat, stretch denim of tricot. 

Ga jij voor schattige mammoetten, kwallen, cactus, pandabeer of een van de vele andere printjes en effen kleuren. Ontwerp je eigen kleding en het wordt speciaal op maat gemaakt!

‘Good, Clean and Fair’

Little Cactuz

Duurzaamheid en bewustwording van ‘slow fashion’ zijn essentiële drijfveren in het ontstaan van Little Cactuz. Eigenaresse Laura van der Zwaard; ‘Creativiteit, mijn passie voor het maken van kleding en de mogelijkheden dit te combineren met mijn missie om elke dag de wereld een beetje beter te maken hebben ervoor gezorgd dat ik in 2018 Little Cactuz heb opgericht’.  ‘Ik krijg enorm veel energie om te zien dat klanten enthousiast worden over de kwaliteit van de duurzame stoffen en de complimenten over gedetailleerde afwerking van de outfits’.

De stoffen die Little Cactuz in haar portfolio heeft worden in Nederland en West-Europa geproduceerd middels de Global Organic Textile Standard (GOTS). 

Kijk hier voor een overzicht van de leukste duurzame kinderkleding merken.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.