Op avontuur in een raadselachtig doolhof

Woensdag 28 maart gaat Linnaeushof in Bennebroek weer open voor het publiek. Veilig, vertrouwd en klantvriendelijk, duurzaam en authentiek, dat is de inzet van Europa’s grootste en leukste speeltuin. En dat geldt ook voor de nieuwe attractie: een raadselachtig doolhof voor jong en oud.

Raadselachtig doolhof

raadselachtig doolhof

Het raadselachtige doolhof, dat woensdag 28 maart bij de start van het speelseizoen in gebruik wordt genomen, is ruim 150 vierkante meter groot. De ondergrond is van zand.

Uniek aan dit doolhof is dat er niet is gekozen voor hoge heggen of muren, maar juist voor  lage randen die de route markeren. De kleinste kinderen kunnen lekker door het doolhof banjeren, voor oudere kinderen staan langs de route opdrachten zoals raadsels, puzzels en sommetjes die ze alleen of met hun ouders/begeleiders kunnen oplossen.

Origineel en veilig met je kind op stap dat is toch wat veel ouders willen. En ben je een beetje claustrofobisch en durf je nooit zo goed in een doolhof te lopen dan is het op deze manier erg leuk om te doen en daarbij kun je altijd je kinderen zien die alvast een stukje vooruit rennen 🙂

Linnaeushof

Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase.

Dreumesland

De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan. Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushof ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.

Openingstijden

van 28 maart tot en met 30 september 2018 van 10.00 tot 1700 of 1800. Hou de actuele tijden in de gaten. Ook in oktober is het Linnaeushof af en toe geopend om het raadselachtige doolhof te doorlopen!

Ben jij wel eens in het Linnaeushof geweest? Wist je dat het al heel lang open is? Mijn moeder heeft er zelfs nog gespeeld als klein meisje!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.