De leukste mondkapjes voor de Kerst en oud en nieuw – een overzicht!

Met de feestdagen voor de deur gaan we steeds meer nadenken over de veiligheid van onze naasten, maar we maken ons ook zorgen over onze kerstoutfits. In plaats van 2 keer kerst worden er in sommige huizen maar liefst 7 keer kerst gevierd. Ging je eerder nog op 1 dag naar je ouders en schoonfamilie om iedereen te zien, nu mag je maar 3 personen per dag op visite en dus eigenlijk ook zien. En misschien horen we vanavond nog ander nieuws. Maar hoe je het ook went of keert, bij je kerstoutfits horen ook de leukste mondkapjes voor de Kerst!

leukste mondkapjes voor de Kerst

De leukste mondkapjes voor de Kerst

Vorige week zag ik een collega met een leuk mondkapje voor de Kerst rondlopen. He dat is een goed idee! Nog diezelfde avond in bed ging ik op onderzoek uit en kwam ik de ene na de andere website tegen. Ik kon niet kiezen en besloot een aantal bedrijven te mailen. Zodoende kan ik jullie echt de leukste mondkapjes voor de Kerst laten zien, maar ook .. laten winnen! Ja ja tromgeroffel bijna allemaal geven ze ook mondkapjes weg aan volgers van MamaScrapelle. Lees zometeen goed de voorwaarden dus om kans te maken. Aangezien Kerst al snel is maak ik 18 december al de winnaars bekend. Kun je niet wachten, dan heb je hieronder 5 bedrijven om kerstmondkapjes uit te kiezen voor bij je eigen outfit!

Mondkap Monkeys – De leukste mondkapjes voor de Kerst

leukste mondkapjes voor de Kerst

De mondkapjes van Mondkap Monkeys … kende ik al door een eerdere review toen wij naar Portugal op reis gingen. De leukste mondkapjes voor de Kerst zitten netjes per stuk verpakt. De touwtjes zijn op maat verstelbaar en er wordt een goed filter bij geleverd.

Op hun site kun je vele feestelijke mondkapjes vinden waaronder glitter mondkapjes!
Omdat ik sinds kort het Twinnen met mijn dochter heb ontdekt en ze hier ook veel keuze voor kindermondkapjes hebben koos ik een mondkapje die ze met papa kon twinnen en een glitter die ze met mama kan twinnen.

leukste mondkapjes voor de Kerst

Ook supercool is deze feestelijke kerstelf/ kerstboom set. Heerlijk zacht en met een matching kerstmuts!

leukste mondkapjes voor de Kerst
Het kleine bolletje overleefd de wasmachine niet dus even met de hand goed heet uitwassen!
leukste mondkapjes voor de Kerst

Sunny Mondkapjes – De leukste mondkapjes voor de Kerst

leukste mondkapjes voor de Kerst

De mondkapjes van Sunny Mondkapje kende ik nog niet. De leukste mondkapjes voor de Kerst zitten netjes per stuk verpakt. De touwtjes zijn op maat verstelbaar en er wordt een goed filter bij geleverd.

leukste mondkapjes voor de Kerst

Op hun site kun je 13 feestelijke mondkapjes vinden waaronder een hele grappige met een kerstbaard.
In de kerstmondkapjes zit geen ijzertje om bij de neus goed aan te sluiten, maar wel bij de Fashion mondkapjes. Hier kreeg ik er ook een van bij wat extra fijn is omdat ik brildragend ben.

Stay Safe Shop

De mondkapjes van Stay Safe Shop kende ik nog niet. De leukste mondkapjes voor de Kerst zitten netjes per stuk verpakt. De touwtjes zijn op maat verstelbaar en er wordt een goed filter bij geleverd.

Wat ik zo leuk vind is dat ze ook een mondkapje voor oud en nieuw hebben! Al kan je hem dan wel maar 1 dag aan, hij maakt je outfit toch compleet!

Kerstkapje

De mondkapjes van Kerstkapje kende ik nog niet. De leukste mondkapjes voor de Kerst zitten netjes per stuk verpakt. De touwtjes van de XL uitvoering zijn op maat verstelbaar en ze hebben een neusclip om het mondkapje goed aan te laten sluiten.. Daarnaast hebben de XL Luxe mondkapjes een filter bijgevoegd en hebben de print aan twee kanten.De XXL mondkapjes zijn hilarisch al zeg ik zelf! Wees er snel bij want ik zag dat er al een paar uitverkocht raken! En er is ook genoeg keuze voor mondkapjes voor oud en nieuw!

Mondkapje thuis

De mondkapjes van Mondkapje thuis kende ik nog niet. Anders dan de voorgaande mondkapjes zijn deze niet op maat verstelbaar. Mijn tip is mochten ze te groot zijn dat je het kruislings voor je oor doet.

leukste mondkapjes voor kerst

Gefeliciteerd Marja, Maaike, Nicole, Carla, Elisabeth, Marian, Anita,

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

3 Responses

  1. Zou het leuk vinden een mondkapje te winnen werk met de kerst is leuk voor de bewoners Om een gezellige kerst te vieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.