Review: Lego Friends Always Together

Sinds onze dochter Netflix op haar Ipad heeft staan kijkt ze steevast naar 2 series: Strawberrie shortcake en LEGO Friends. Met name die laatste is favoriet en ze kijkt heel serieus en barst soms in lachen uit. Ik mag absoluut niet de Ipad uitzetten als ze midden in een aflevering zit dan wordt ze gewoon echt boos. Dus toen ik een review mocht doen over de nieuwste DVD van Lego Friends Always Together besloot ik om direct mee te gaan kijken waarom ze nou persé een aflevering af wil kijken (Bij de Nickelodeon series heeft ze dit namelijk niet. )

Lego Friends

in Heartlake City wonen 5 beste vriendinnen. Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. Het zijn beste vriendinnen die allemaal goed zijn in iets. Zo is Andrea dol op zingen, Emma  een echte schoonheidsspecialiste, Mia is dol op dieren, Olivia is heel slim en Stephanie is de sociale meid.

Lego Friends Always Together

In deze nieuwe dvd die in juli uitkwam kun je 3 afleveringen van 21 minuten zien. Precies een mooie tijd vind ik om een klein filmpje te kijken.

In de eerste aflevering doen ze mee aan een talentenwedstrijd. Hoofdpersoon in deze aflevering is Andrea die bij de talentenjury de tekst van haar lied kwijt is en toch een tweede kans krijgt om mee te doen. Ze oefent en oefent en met de hulp van haar vriendinnen geeft ze een spectaculaire show.

In de tweede aflevering gaan de meiden mee op kamp. Een wetenschapskamp op een mysterieus eiland. Waarom gedraagt Kate zich nou zo vreemd alleen? Samen gaan ze op onderzoek uit.

In de derde aflevering mogen ze meehelpen in een hotel. Niet zomaar een hotel, nee het duurste hotel uit de stad. Maar ohw jee de manager gaat er opeens vandoor. Wat nu?

always together

In alle afleveringen komen hun speciale vaardigheden en interesses goed van pas om geweldige avonturen te maken. Elke tegenslag is te overwinnen als je samenwerkt!

Kijkwijzer: alle leeftijden

Onze dochter vond met name de eerste aflevering erg leuk, waar ik de derde aflevering het leukste vond. Maar dat ging ook een beetje over beginnende romantiek en ik kan mij goed voorstellen dat een 3 jarige daar nog niet veel behoefte aan heeft! Oudere meiden zullen de derde aflevering juist weer het leukste vinden denk ik.

De tweede aflevering vonden wij allebei het minste leuk. Maar nog steeds leuk genoeg om te kijken want de dvd ging deze week al voor de derde keer aan. Dan komt ze aanlopen met de mededeling: Mama ik wil deze kijken!

lego friends always together

Voor maar €11,83 heb jij de nieuwe DVD van Lego Friends Always Together  in huis!

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.