Leerzaam speelplezier met VTech

Voor baby’s zit de wereld boordevol verrassing, alles is nieuw, alles is spannend. De verbazing waarmee kleintjes de meest simpele zaken voor het eerst aanschouwen, nog een keer willen zien en dan nóg eens ik vind het een van de mooiste kanten van mijn werk als gastouder. VTech zorgt wat dat betreft altijd voor leerzaam speelplezier! Kijken, proberen, oefenen en net zolang alles uitproberen tot je het snapt. Met deze 3 nieuwe producten wordt het weer veel leerplezier! 

Leerzaam speelplezier

Ik denk altijd maar zo. De beste school is de school waar de kinderen het meeste leren door te spelen. Als kinderen namelijk speelplezier hebben dan leren ze het beste! Kijk maar naar die leuke Mees Kees die de leerlingen altijd weer op een spectaculaire manier weet te motiveren tot leren. De rekenles met al die tafels en stoelen op elkaar vind ik het leukste stukje.

Ook voor jonge kinderen is leerzaam speelplezier erg belangrijk. Je hoeft ze natuurlijk niet te overprikkelen met speelgoed, maar als ze maar een beetje speelgoed hebben waar ze dag in dag uit mee spelen dan raken ze er snel op uitgekeken en zijn ze misschien ook wel snel vervelend. Vervelend lijkt erg veel op verveeld vind je niet.

Drie keer nieuw van VTech

VTech heeft 3 geweldig nieuwe producten ontwikkeld en zelf kan ik maar niet kiezen welke mij het leukste lijkt. Ik ben dan ook erg benieuwd welke jullie het leukste vinden!

Koetje Boe Bal

leerzaam speelplezier VTech

Never a dull moment met de Koetje Boe Bal, die dankzij de bewegingssensor alert reageert op het kleintje. Even schudden en Koetje Boe speelt, ze is altijd in voor pret. ‘Speel met mij, dat maakt me vrolijk en blij’, duidelijker kan een koetje niet zijn. Ze kent kleuren en cijfers, maar zit ook vol grappige geluidjes. Ze communiceert voortdurend en kent 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Een stevig en duurzaam koetje met karakter.

De VTech Koetje Boe Bal kost € 17,95  en is onder andere bij Bol en de speelgoedspeciaalzaak te koop. 

Avonturenvliegtuig

leerzaam speelplezier VTech

Nieuw, maar met een vette knipoog naar speelgoed van toen is het Avonturenvliegtuig. Speelgoed met een trekkoord, zodat het altijd volgt, binnen en buiten. Een kist(je) met equipment en een gezicht dat oplicht als een van de toetsen op de neus worden ingedrukt. Antwoord komt met vrolijk stuiterende lichtjes en geluiden. Een vliegbrevet halen kleintjes hiermee niet, maar over cijfers, kleuren en zelfs het weer hoef je ze straks niets meer wijs te maken. Wijs worden ze zelf wel, met meer dan 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes die hun Avonturenvliegtuig ze leert. De reis gaat beginnen!

Deze zou zo maar een favoriet kunnen zijn van mijn gastblogger Delicia. Zij doet aan parachutespringen en zoonlief van 1 gaat bijna altijd wel mee om te kijken naar al die kleine poppetjes die uit de lucht vallen uit het vliegtuig.

Het Avonturenvliegtuig kost € 17,95 en is onder andere bij Bol en de speelgoedspeciaalzaak te koop. 

Alfabet lichtjeskever

leerzaam speelplezier VTech

Of wordt het toch een thuisblijvertje, gewoon fijn in de achtertuin met de Alfabet Lichtjeskever? Een lieve mini, handzaam voor piepkleine knuistjes, voor in de box, op het speelkleed en daarbuiten. Haar rug verandert doorlopend van kleur, rood, geel, groen en blauw. Dankzij interactieve voelsprieten en een bewegingssensor ontpopt het schattige kevertje zich tot een trouw, bewegelijk vriendinnetje. Vergeet haar muzikale skills niet! Met de allerliefste melodietjes en liedjes leert ze kleintjes alles over kleuren en letterklanken.

De Alfabet Lichtjeskever kost € 13,95 en is onder andere bij Bol en de speelgoedspeciaalzaak te koop. 

Drie nieuwkomers die staan voor drie keer leerzaam speelplezier, wat willen de allerkleinsten nog meer! Ik zou zelf zo weer klein willen zijn!

Vertel eens welke lijkt jou het leukste? 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.