LCEE kinderkleding: Voor jongens die weten wat ze mooi vinden

LCEE kinderkleding is een merk kleding voor knutselaars en boomklimmers, Lego-ingenieurs en tekenwonders, hockeykampioenen en keukenprinsen, voetballers en lettervreters. Voor al die jongens die zich vol overgave inspannen en uitleven zo en altijd iets beleven. Want met een beetje fantasie is de stoep een racebaan, de tuin een theater en het park een wildernis. Voor jongens die alles doen met hart en ziel dus.

Iedereen telt mee

Jongens die graag naar buiten gaan en houden van de natuur. Ze gaan graag naar het strand, het bos, of gewoon de buurt in, met hun vriendjes. Die willen winnen, maar dan wel als team. Jongens die altijd in zijn voor verstoppertje, hutten bouwen, rolschaatsen… als het maar samen kan, want samen heb je zoveel meer plezier en zoveel meer ideeën.

Mooie kleding, net als papa

LCEE heeft lekkere truien en vesten en soms een overhemd erbij. Zachte T-shirts en effen chino’s. Met 2 kleurbeelden en sportieve strepen. Rood, blauw en grijstinten. Army en sand met donkerblauw. Net als papa: relaxed en tijdloos.

Voor kleine heren

LCEE kinderkleding is er ook voor kleine heren, die het leuk vinden om zich aan te kleden voor een feestje of diner met de haren netjes gekamd. Een mooi overhemd, een blazer of gilet. Ook pakken ze graag uit als ze uit eten of naar oma gaan, want speciale dagen vragen om iets speciaals en nóg specialere dagen helemaal.

Ook voor hun ouders

Ze maken moderne klassiekers voor doordeweekse dagen, zondagen en feestdagen. Kledingstukken die heerlijk zitten en geweldig staan. LCEE kinderkleding kun je makkelijk mixen, of ze nou uit de zomer-, winter- of feestcollectie komen. De kleding van LCEE gaat lang mee, zodat broertjes, neefjes of buurjongens er minstens zoveel plezier van hebben. Wees welkom to the LCEE Association for Exceptionally Charming Boys  – en geef het door!

Over LCEE kinderkleding

De collecties van LCEE kinderkleding zijn verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 92 (baby’s) en 92 tot en met 164 (kids). LCEE is uitermate geschikt voor ‘alledag’. Het heeft een draagbare communiecollectie, maar waar de kids ook lekker in naar school kunnen gaan.

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 3 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij MamaScrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.