Last minute tijger tips voor de nationale voorleesdagen!

Morgen beginnen de Nationale Voorleesdagen officieel. Stiekem zijn wij hier deze week al begonnen en de kinderen vinden het onwijs gaaf. Een dierentuin, ballonnen, nieuwe woorden leren en nieuw verkleedspul. Voor jullie speciaal deze last minute tijger tips! 

Last Minute Tijger tips

Ja last Minute Tijger tips ik vond het wel leuk klinken! Er zijn al een paar blogs online gekomen voor de Nationale voorleesdagen. Voor het geval je ze gemist heb.

Op de valreep ( want sja morgen begint het feest officieel) heb ik dus nog wat last minute tijger tips voor je:

Haak de figuren uit ssst de tijger slaapt

Op de site van Haked.nl kun je gave patronen kopen om de figuren van ssst de tijger slaapt te gaan haken. De ballon is zelfs gratis te downloaden. Die kan natuurlijk in allemaal vrolijke kleuren gemaakt worden! Heel leuk is dat de tijger een handpop wordt.

Ik kan zelf niet haken, maar mijn moeder gelukkig wel! De extra haakkatoen en vulmiddel is weer besteld.

Verkleedspullen wilde dieren

last minute tijger tips

Bij de Action kocht ik deze wilde dieren mutsen! Ik had de laatste 5 te pakken zondag in Leidschendam. Dus misschien kwam deze last minute tijger tip iets te laat..

feestelijk tafelkleed

last minute tijger tips

Ik haal meestal een tafelzeil wat past bij het thema. De kinderen vinden het elke keer weer een feest. Dit keer kocht ik een tafelzeil met ballonnen! Leuk om steeds neer te kunnen leggen als er een feestje is. Ook om de kleuren te oefenen en te tellen!

Pinterest

Om te knutselen raad ik je nog Pinterest aan. Op mijn pagina kun je lekker veel pins vinden waar je vast wel wat mee kan doen.

Heb jij nog leuke last minute tijger tips?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.