KreaDoe met kinderen

Vandaag is het de laatste dag van de KreaDoe 2018. En deze zondag is de KreaDoe met kinderen super leuk te bezoeken. Er is namelijk van alles voor ze te doen. Zelf ben ik vandaag ook aanwezig op de beursvloer dus misschien zie je me wel rondlopen met dochterlief!

KreaDoe met kinderen

Vandaag, zondag 4 november 2018 is de dag om de KreaDoe met kinderen te bezoeken. Er wordt deze dag extra aandacht aan ze gegeven en zeg nou zelf het is toch super gezellig om samen met je kinderen te knutselen! Voor Live foto’s moet je me vandaag op Social Media goed in de gaten houden want ik zal natuurlijk mijn best doen om weer veel te posten. Ga je niet met kinderen, maar juist met grote mensen lees dan even mijn inspiratie blog van donderdag over de KreaDoe!

♥♥ Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter ♥♥

Kidsplein

KreaDoe met kinderen

Het Kidsplein vind je in hal 7 naast het cupcake theater. Er staat een groot springkussen, een kleurhoek waar ze een speciale KreaDoe-kleurplaat kunnen inkleuren en ze kunnen er een KreaDoe tattoo laten zetten.

Er staan speciale zitzakken van Terapy waar ze ergomisch verantwoord in kunnen zitten.

Maar er is nog veel meer leuks op de KreaDoe met kinderen te doen vandaag!

Kinderpuzzeltocht

KreaDoe met kinderen

Haal bij de ingang een kinderpuzzeltocht op. De tocht komt langs allerlei leuke stands die op de plattegrond herkenbaar zijn aangeduid. Daar kunnen kinderen leuke activiteiten of raadsels doen. Als alle raadsels goed zijn opgelost, mogen de kleintjes een leuk cadeautje grabbelen bij de infobalie!

Kinderen kunnen zich vandaag prachtig laten schminken door Anne van de Toverkist voor 2 euro en er is een toffe scrap-workshop van Minke van Minke’s Knutseltijd. Marleen van hareninvlechten.nl komt ook speciaal voor de Kidsdag naar KreaDoe. Zij laat zien hoe kinderen hun haar creatief kunnen invlechten dit kost ook een klein bedrag van 2 euro.

 • Een kidskaartje kost €4,95 voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.
 • Een tienerkaartje kost €6,95 voor tieners van 13 tot en met 17 jaar.
 • Wil je naar de KreaDoe met kinderen jonger dan 8 jaar dan mogen ze gratis naar binnen.

Samen Cupcakes versieren

inspiratie tijdens kreadoe 2018

Misschien vind je het wel leuk om samen cupcakes te gaan versieren op de KreaDoe met kinderen. Schrijf je van te voren in op de site van cakebakelove, of loop in de ochtend even naar de stand om je in te schrijven. De kosten zijn €6,95 en de workshop duurt een uur.

Nog meer leuke workshops ook geschikt voor kleine kinderhandjes:

 • Grote veer knopen voor €5,00 7.M2N1
 • Jutevlaggenlijn voor Sinterklaas voor €12,00 8.WA04
 • Kersthanger met een lichtje voor €7,50 8.WA03
 • Knutselen met Ducktape voor €2,50 7.D007
 • Koekjes decoren voor €12,50 8.WB01
 • Maak je eigen knuffel voor €5,00 7.A073
 • Mini Diamond Painting voor €2,00 8.WB02
 • Kids Cupcake versieren voor €5,00 7.WM02
 • Foam Clay en meer vanaf €5,00 7.WD02

Rond 13.00 ben ik even te vinden op de bloggers spot met dochterlief. Heel veel plezier in elk geval vandaag allemaal als je ook naar de KreaDoe met kinderen gaat.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.