KreaDoe met kinderen – een creatief uitstapje

Dit weekend is er een speciale lente editie van de KreaDoe. De KreaDoe lentefestival is van vrijdag tot en met zondag in Jaarbeurs Utrecht te bezoeken. En deze zondag is de KreaDoe met kinderen super leuk te bezoeken met vele extra’s. Zelf ga ik zondag met mijn dochter dus wie weet zie je me wel.

KreaDoe met kinderen

De laatste zondag is de dag om de KreaDoe met kinderen te bezoeken. Er wordt deze dag extra aandacht aan ze gegeven en zeg nou zelf het is toch super gezellig om samen met je kinderen te knutselen! Voor Live foto’s moet je mij zondag op Social Media goed in de gaten houden want ik zal natuurlijk mijn best doen om weer veel te posten, als ik de KreaDoe met kinderen ga bezoeken!

Kidsplein

Kreadoe met Kinderen

Het Kidsplein vind je in hal 1 onder het grote terras. Kom op bezoek bij de lieve choco prinsessen en laat een échte chocolade tattoo zetten. Ben je op zondag op het KreaDoe Lentefestival? Bofkont, want dan kun je op de foto met Fenna Ramos, bekend van Zappelin. Ze is aanwezig tussen 11:00 – 11:45 en tussen 13:00 – 13:45. Let op! Vol is vol. Of laat op zondag je haren invlechten bij Marlene van Hareninvlechten.nl Je kunt de plattegrond vinden op de website, maar ook via de speciale app van KreaDoe.

Maar er is nog veel meer leuks op de KreaDoe met kinderen te doen vandaag!

Workshops

Als jij de KreaDoe met kinderen gaat bezoeken hoef je niet bang te zijn dat ze zich gaan vervelen. Er is namelijk een hoop te doen afgezien van het gezellige kinderplein. Maak een bezoekje aan het KreaCycle Plein! Hier leer je meer over duurzame hobby’s en het upcyclen en pimpen van bestaande producten. Een aantal leuke partijen staan hier vol enthousiasme om jou te ontvangen.

Ga dansen bij de KreaDisco met een koptelefoon op. Juist een silent disco! Maak een leuke foto bij de KreaShoot of ga kleuren met mooie stiften. Volg een cursus handlettering in het theater en shopp till you drop bij een van de vele deelnemers!

Bezoek de Kreadoe met Kinderen op 8, 9 of 10 april!

  • Een kidskaartje kost €8,50 voor kinderen van 8 tot en met 16 jaar.
  • Een dagticket voor iedereen vanaf 16 jaar kost €12,50

In het najaar is KreaDoe van 26 t/m 30 oktober 2022

Volgend jaar is het KreaDoe Lentefestival van 14 t/m 16 april 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Ga jij naar de KreaDoe met kinderen? Je kunt er van 09:30 – 17:00 uur terecht!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.