Shoplog Kreadoe

Vroeger toen ik nog erg actief was met scrapbooken kon je mij elk jaar vinden op de Kreadoe. Een geweldige beurs voor creatievelingen. Van papier, wol, glas, steen, kralen, vilt, stof, karton en nog maar op. Alles is er te vinden. Omdat het scrapbooken de laatste jaren wat stil staat ( mijn laatste grote project waren 60 zelfgemaakte geboortekaartjes voor dochterlief die ik binnenkort eens zal laten zien) stond de Kreadoe eigenlijk niet op de planning. Maar als je dochter dan opeens bij oma gaat logeren en je van Mamaliefde een kaartje krijgt.. dan ben ik toch niet te stoppen hoor! Linda schreef op haar blog al wat handige tips mocht je morgen nog gaan!

Ik nam mij van te voren voor om vooral niet overal foto’s van te gaan maken voor mijn blog. Gewoon echt even genieten voor mijzelf.

1 bijzonder evenement voor het goede doel wil ik toch even delen op mijn blog en daarna laat ik zien wat ik heb gekocht!

Haakathon

De leprastichting organiseert een Haakathon waarin je de rode kater van Jan, Jans en de Kinderen kunt maken. Door het hele land heen worden er Haakathons gehouden waar je aan mee kunt doen.

HaakathonHaakathon

Heb je geen tijd om naar een haakathon te gaan, dan kun je ook het patroon kopen voor €5,00 of een kant en klare rode kater voor €10,00 euro.

Project Life

Project Life Project Life Project Life

Bij de stand van Scrapdelight deed ik een mini workshop voor Project Life. Ik had hier al eerder van gehoord en kon nu met eigen ogen zien dat het eigenlijk heel erg lijkt om scrapbooking, maar dan op heel klein formaat. Zo zijn de stempels en embellishments ( de tierelantijnen om de foto’s heen) hier ook in grote op aangepast. En toen wist ik het opeens. Ik ga voor onze dochter haar babyalbum ( en andere) niet alleen op 12 inch formaat werken, maar ik ga er ook deze bladen tussen stoppen. Zo krijg je meerdere kleine projectjes op 1 pagina om toch meer foto’s en gebeurtenissen kwijt te kunnen zonder dat je per maand zowat een apart album gaat krijgen.

Op een paar andere plekken op de beurs kocht ik nog wat kleine spulletjes om in haar albums te gaan gebruiken.

Wolvilt

Ik stuitte tegen een mooie stand aan met allemaal bolletjes wolvilt. MooiVilt heeft producten die Fair made gemaakt zijn in Nepal. Hier schepte ik een puntzak vol met gekleurde bolletjes. Leuk om vilten slingers van te maken met figuren er tussen.

wolviltwolvilt

Of om dochterlief er mee te laten spelen. Van groot naar klein en kleuren en soorten bij elkaar sorteren. Ze zag de bolletjes en wilde mij gelijk helpen… ze is er 15 minuten zoet mee geweest haha.

Voor mijn doen heb ik mij enorm ingehouden, mede doordat veel standhouders niet de mogelijkheid hadden over pinbetaling en ik vergeten was geld te pinnen.

Ik kan voorlopig in elk geval lekker aan de slag!

Ben jij naar de Kreadoe geweest of ben je morgen nog van plan om te gaan?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.