P’tit Pot kokosnoot potjes voor Pasen.

P’tit Pot komt met kleurrijke nieuwe collectie, precies op tijd voor Pasen

Wat is er beter dan een vrolijke brunchtafel gevuld met de lekkerste gerechten tijdens de Paasdagen? Dit jaar kan de paasbrunch nog feestelijker gemaakt worden met de pastelkleurige kokosnoot potjes uit de nieuwste collectie van P’tit Pot. Zo verschijnen de bekende kokosnoot potjes nu o.a. in de tinten zalm, botergeel en poederroze. Perfect om je paaseieren in tentoon te stellen. P’tit Pot is groot voorstander van een kleurrijk interieur, daarom worden de handgemaakte kokosnoot potjes uit Vietnam van binnen gedecoreerd met de mooiste kleuren in lak, metallic, parelmoer en eierschaal motief. De potjes kunnen zonder enig schuldgevoel aangeschaft worden, P’tit Pot steunt niet alleen de families in Vietnam die de potjes maken, maar doneert ook 10% van de opbrengst aan Nederlandse goede doelen voor kinderen (vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman).

Over P’tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke kokosnoot potjes handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende Nederlandse goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.

kokosnoot potjes

De schalen van P’tit Pot zijn te koop voor €12,50. Nu met een korting via de website 3 P’tit Pot-jes voor € 35 of 6 voor € 70

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.