Knutselspullen Action Sint en Kerst

Ik kon het weer eens niet laten en tegen beter weten in stapte ik toch vrolijk weer de Action in vanmiddag met dochterlief. Ik nam zelfs geen mandje omdat ik alleen voor manlief wat insteekhoezen nodig had, en dacht dat ik alle leuke kerst en sinterklaas dingen voor creatief met de kinderen wel gescoord had.. nou mooi niet dus!

Action aankopen

Knutselen voor de kerst

Als eerste zag dochterlief een emmertje met foamstickers (1,29) in kerstsferen. En aangezien ze hier dol zijn op plakken en je hier veel leuke dingen mee kunt doen belande hij op de buggy en ging dochterlief verder lopen.

Ik pakte snel nog een glitterstrooier (1,00) en lijmsticks met glitterlijm (0,69) mee.

kerst action

Vervolgens zag ik verpakkingen om zelf kerstkaarten (0,95) te kleuren. Leuk als variatie met de kerstkaarten challenge voor de kinderen.

Maak je eigen kersthangers van MDf (1,79) en vilt (1,99). En houten kerstornamenten in hart en ster (0,69).

Knutselen voor Sinterklaas

Ondanks dat ik al 3 keer bij de Action ben geweest sinds de eerste sinterklaas spullen er lagen zie ik steeds nieuwe producten liggen.

sinterklaas action

Nu nam ik een verpakking met sinterklaas pompom (0,79) en een schilderijtje (0,69) mee. Alvast voor volgend jaar.

Ook zag ik deze leuke schoenkadootjes ( 0,49) om zelf kleine kaarten te kleuren met potlood en poppetjes van karton met stift.

sinterklaas actionsinterklaas actionsinterklaas action

Ben je dus nog op zoek naar kleine schoenkadootjes? Of knutselspullen voor je peuter/kleuter? Ga dan maar weer snel naar de Action want er ligt weer allemaal nieuwe spullen die je onmogelijk niet mee naar huis wilt nemen!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.