Kleine Globetrotter Magazine

Ben jij ook zo graag onderweg? Of dit nu dichtbij is of heel ver weg. Is vakantie voor jou een unieke kijk op de wereld die je jou kind wil meegeven? Dan is het Kleine Globetrotter magazine op je lijf geschreven. Een magazine vol leuke reisverhalen, tips, mooie foto’s maar ook een minder zonnige kant van het reizen worden belicht. Kleine Globetrotter magazine is een echt reismagazine voor reislustige ouders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Moederdag of Vaderdag Cadeau

Kleine Globetrotter Magazine

In deze rare tijd valt me op dat meer mensen zich meer interesseren voor reizen. Want als we straks weer mogen reizen, waar gaan we dan naar toe. Normaal gesproken zouden we als gezin nu in Thailand zitten. Helaas hebben we dit moeten verplaatsen naar volgend jaar. Om ons toch een beetje te verplaatsen naar andere landen heb ik de twee edities van Kleine Globetrotter magazine van dit jaar gelezen. Wat mij betreft een goed Vaderdag of Moederdag cadeau.

Reismagazine voor en door gezinnen

thailand met kinderen

De Kleine Globetrotter Magazine is speciaal voor en door gezinnen. In elke editie vertellen gezinnen verhalen van hun reizen. In de eerste edities van dit jaar komen o.a. Zuid-Afrika, Australië, Mexico maar ook plekken in Nederland en Duitsland aan bod. Aangezien we de wereld nog lang niet hebben gezien ben ik vol enthousiasme de magazines gaan lezen.

Wat mij meteen opvalt zijn de vele foto’s en de kleurrijke pagina’s in de Kleine Globetrotter Magazine. Alleen dit geeft al een vakantie gevoel. Het eerste verhaal wat ik lees gaat over een gezin met twee kleine kinderen die al meerdere malen naar Azië zijn gereisd. Ze kozen voor de westerse optie in Azië, Maleisië. Ik lees het verhaal en merk veel herkenning. De mooie plaatjes van Mexico trekken ook mijn aandacht. Hier een gezin met jonge kinderen die het avontuur opzoeken in dit bijzondere land. Ik krijg een ander beeld als wat ik voor ogen had en dat is precies wat ik had gehoopt. Hoewel ik niet veel vakanties in Nederland doorbreng zie ik in Nederland plekken die voor kinderen geweldig zijn. Net als in België overigens wat ook vaak vergeten wordt als vakantieland.

Ongemakken tijdens reizen

Kleine Globetrotter Magazine

In de Kleine Globetrotter worden tevens de ongemakken van reizen even belicht. Hoe ga je wat bewuster om met het vervoer en wat is wel en niet verantwoord op een vakantie. Grappig om te lezen waren de “hier gaan we nooit meer naar toe” verhalen. Ook dit zijn dingen die elke reiziger meemaakt.

10 mooiste plekken van australie

In de 2e uitgave van de Kleine Globetrotter magazine verteld een familie over hun rondreis in Australië. Dit prachtige land stond al hoog op mijn lijstje maar na het zien van de foto’s en onderwater verhalen weet ik het zeker. Hier gaan we een keer naar toe. Europese bestemming als het Ruhrgebied en Puglia en niet te vergeten ons eigen kikkerlandje worden ook goed belicht. Er zijn zoveel mooie plekken. Ik bewaar deze magazines voor als ik dichterbij wat leuke reistips wil. Altijd handig.

Lekker wegdromen

Kleine Globetrotter Magazine

Zoals je merkt gaat mijn reizigers bloed sneller stromen bij het lezen van de inspirerende verhalen in het Kleine Globetrotter magazine. Nu maar snel die vervelende corona crisis onder controle krijgen zodat wij onze vleugels weer uit kunnen slaan.

Het magazine verschijnt 4x per jaar. Het jaarabonnement is €25,- per jaar. Het proefabonnement is voor 2 uitgaves €13,50

Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.