Winactie: Klaar voor school met My Nametags en familyplanner

Het einde van het schooljaar nadert en daarbij ook al weer de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Naar een andere klas, misschien wel zelfs met totaal nieuwe kinderen of een andere school. Maar ook vast en zeker weer meer nieuwe afspraken met vriendjes en vriendinnetjes en (sport)verenigingen. Volle agenda’s worden overvol met schoolgaande kinderen. Met deze My Nametags en familyplanner ben jij klaar voor school!

Klaar voor school

Dochterlief zit nu ruim een jaar op school en inmiddels voel ik mij aardig een schoolmoeder. Ik ben luizenmoeder, ja en zit ook nog in de coördinatie daarvan. Daarbij help ik waar ik kan met kleine uitstapjes en versieren van de klas voor paasontbijt bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijk om te doen en mocht ik mij ooit nog willen omscholen dan zou ik toch nog wel de PABO willen gaan doen en voor de kleuterklas gaan staan.

Ik heb dit jaar heel wat stickers met My Nametags geplakt op tassen, jassen en schoenen. Want jeetje wat groeien ze hard door al die kleren heen zeg. Ook sneuvelt er wel eens een drinkbeker of lunchtrommel en dan mag je weer opnieuw gaan plakken. Want handig is het wel dat er nametags op staan. Immers kunnen klasgenoten precies dezelfde jassen, schoenen, bekers en trommels hebben. We willen geen boze ouders omdat jouw kind hun kind haar eten op heeft gegeten natuurlijk ( ja waar gebeurd…)

mynametags

Ik had vorig jaar groene besteld met een hondje erop. Maar voor volgend jaar liggen de nieuwe klaar met eenhoorns dit keer! Ja ze was heel duidelijk in wat ze wilde en heeft hem zelf ontworpen dit jaar. Op haar eigen manier wil ze klaar voor school zijn en alles nieuw hebben. Of mama en papa het daar mee eens zijn dat weten we nog niet 🙂

Verloren rugzak

Een tijdje terug ging ik met vrienden uit eten en speelden de kinderen nog even in het nabijgelegen parkje. Daar stond op een bankje een kinderrugtas maar er was niemand te bekennen. Na 15 minuten besloot ik om toch maar even te kijken in de tas of er misschien ergens een telefoonnummer in te vinden was. Helaas kon ik niks vinden. Het was duidelijk van een ouder met een peuter inclusief luiers en billendoekjes en knuffeltje. Het verbaasde mij dat er blijkbaar nog steeds ouders zijn die niet alles heel handig stickeren met nametags. Zo duur is het niet en het is zo handig om te doen!

mynametags

My Nametags

Op de site van My Nametags kun je zelf heel makkelijk je persoonlijke voorkeuren invoeren om zo je eigen naamlabels te maken. Je kunt kiezen voor stickers of instrijk en ze zijn machinebestendig! Echt waar zelfs 2 jaar na het eerste stickeren en bijna dagelijks gebruik in de vaatwasser, zitten de nametags er nog steeds op. Ook op de kleding gaan ze er niet vanaf in de wasmachine. Ideaal!

Je kunt kiezen voor zwart wit of kleur. Er zijn een paar snelle bestelvoorbeelden, maar je kunt ook helemaal zelf aan de slag met ontwerpen. De keuze is reuze. Ik weet zeker dat iedereen hier kan slagen!

Lees vooral verder hoe je bij mij een set My Nametags kunt winnen en klaar voor school te zijn na de zomervakantie!

Afspraakjes maken

Kidsproof Familyplanner 2018-2019

Iets waar dochterlief dit jaar heel veel van heeft gedaan is afspraakjes maken! Onwijs veel afspraakjes maken. Bij ons of bij vriendinnetjes thuis het maakte niet uit er moest samen gespeeld worden. Heerlijk hoor! Maar naast zwemles zit dochterlief nu ook op judo en die agenda wordt voller en drukker. Volgend jaar wil/mag ze misschien ook weer op toneel of muziekles en dan gaat ze ook nog een dag naar de BSO om even niet bij mama thuis te zijn en met leeftijdgenootjes en oudere kinderen te kunnen spelen.

Nu hebben mijn man en ik onze agenda’s in outlook staan en met elkaar gedeeld en dat is heel handig. Maar er zijn zat mensen die dit niet hebben en dan is een familiekalender echt een enorme uitkomst zodat je precies kunt zien wie wanneer wat heeft. Zeker als je ook nog eens meerdere kinderen hebt die allemaal van alles doen.

Kidsproof familyplanner

De meeste familykalenders beginnen pas weer in januari, maar deze bijzondere kidsproof familiyplanner begint zelfs al in september en loopt tot december 2019! Ideaal om schoon en vers te beginnen en klaar voor school te zijn dus! Daarbij is er ruimte voor maar liefst 6 gezinsleden! Ideaal voor grote (samengestelde) gezinnen!

Leg ‘m op de keukentafel of hang ‘m aan de muur. Naast voldoende ruimte voor eigen notities én wekelijkse tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin heeft de kalender nog een leuke extra: achterin de planner zitten meer dan 240 stickers waarmee de kinderen de kalender nóg leuker kunnen maken.

Voor €22,99 is de Kidsproof Familyplanner te koop bij Bol of bij de lokale boekhandel.

Met de My Nametags en de familyplanner ben jij helemaal klaar voor school!

Winnen!

Wil jij een set My Nametags en/of een stoere familyplanner winnen?

  • Laat hieronder weten waarom jij die familyplanner en/of My Nametags zou willen winnen?
  • Reageer je op facebook dan hoeft een emailadres niet anders wel zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen
  • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
  • Delen, Liken en Volgen op de verschillende Social Media is ook lief en niet verplicht.
  • Door deel te nemen aan deze winactie geef je toestemming bij winnen om je adresgegevens aan de sponsor te geven en dat je naam op de winnaarspagina komt te staan.

Extra kans maken? Voor elke persoon die jij tagt op Facebook krijg je een extra lootje in de pot!

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!