Klaar voor school met My Nametags – een set naamstickers

Het einde van het schooljaar nadert en daarbij ook al weer de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Naar een andere klas, misschien wel zelfs met totaal nieuwe kinderen of een andere school. Maar ook vast en zeker weer meer nieuwe afspraken met vriendjes en vriendinnetjes en (sport)verenigingen. Volle agenda’s worden overvol met schoolgaande kinderen. Met deze My Nametags ben jij klaar voor school!

Klaar voor school

Dochterlief zit nu ruim een jaar op school en inmiddels voel ik mij aardig een schoolmoeder. Ik ben luizenmoeder, ja en zit ook nog in de coördinatie daarvan. Daarbij help ik waar ik kan met kleine uitstapjes en versieren van de klas voor paasontbijt bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijk om te doen en mocht ik mij ooit nog willen omscholen dan zou ik toch nog wel de PABO willen gaan doen en voor de kleuterklas gaan staan. Dit schreef ik in 2018 en in 2019 ben ik daadwerkelijk begonnen met het Zij-instroom traject. Toen kocht ik voor mijzelf ook my nametags om op mijn spullen te plakken. Ideaal!

my nametags

Ik heb dit jaar heel wat stickers met My Nametags geplakt op tassen, jassen en schoenen. Want jeetje wat groeien ze hard door al die kleren heen zeg. Ook sneuvelt er wel eens een drinkbeker of lunchtrommel en dan mag je weer opnieuw gaan plakken. Want handig is het wel dat er nametags op staan. Immers kunnen klasgenoten precies dezelfde jassen, schoenen, bekers en trommels hebben. We willen geen boze ouders omdat jouw kind hun kind haar eten op heeft gegeten natuurlijk ( ja waar gebeurd…)

Ik had vorig jaar groene besteld met een hondje erop. Maar voor volgend jaar liggen de nieuwe klaar met eenhoorns dit keer! Ja ze was heel duidelijk in wat ze wilde en heeft hem zelf ontworpen dit jaar. Op haar eigen manier wil ze klaar voor school zijn en alles nieuw hebben. Of mama en papa het daar mee eens zijn dat weten we nog niet 🙂

Verloren rugzak

Een tijdje terug ging ik met vrienden uit eten en speelden de kinderen nog even in het nabijgelegen parkje. Daar stond op een bankje een kinderrugtas maar er was niemand te bekennen. Na 15 minuten besloot ik om toch maar even te kijken in de tas of er misschien ergens een telefoonnummer in te vinden was. Helaas kon ik niks vinden. Het was duidelijk van een ouder met een peuter inclusief luiers en billendoekjes en knuffeltje. Het verbaasde mij dat er blijkbaar nog steeds ouders zijn die niet alles heel handig stickeren met my nametags. Zo duur is het niet en het is zo handig om te doen!

My Nametags

Op de site van My Nametags kun je zelf heel makkelijk je persoonlijke voorkeuren invoeren om zo je eigen naamlabels te maken. Je kunt kiezen voor stickers of instrijk en ze zijn machinebestendig! Echt waar zelfs 2 jaar na het eerste stickeren en bijna dagelijks gebruik in de vaatwasser, zitten de nametags er nog steeds op. Ook op de kleding gaan ze er niet vanaf in de wasmachine. Ideaal!

Je kunt kiezen voor zwart wit of kleur. Er zijn een paar snelle bestelvoorbeelden, maar je kunt ook helemaal zelf aan de slag met ontwerpen bij my nametags. De keuze is reuze. Ik weet zeker dat iedereen hier kan slagen en dan ben je echt klaar voor school!

My Nametags

my nametags
Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

15 Responses

 1. Dat zou onze kruimel heel leuk vinden om zelf naamtags te ontwerpen en dan te gebruiken. Dat scheelt een hoop zoeken naar verloren spulletjes. Ik volg je op facebook

 2. Oh, wat handig die naamtags! Ik heb ze nog met Woezel en Pip, maar nu mijn meisje naar groep 5 gaat kom ik daar niet meer mee weg, denk ik…

 3. Heel erg handig! Voor mijn zoontje heb ik ze al, maar niet voor mijn dochtertje die straks naar de PSZ gaat. Doe daarom graag mee.

 4. Ik doe graag mee voor de familyplanner. Met ern 5 koppig gezin zijn 6 vakjes ideaal. Ieder 1 en 1 gezamelijk!! Ze zijn maar weinig te vinden.

 5. Ideaal! Ik doe graag mee. De nametags zijn super handig daar er regelmatig wel eens wat verdwijnt bij de kleuterschool. Ook fijn dat je zelf wat kunt ontwerpen zodat je dan ook niet toevallig dezelfde stickers hebt als een klasgenoot.

 6. De nametags lijken me heel handig om m’n dochtertjes spullen te merken om mee te nemen naar de creche! 😀

 7. De familyplanner heb ik eens gehad, echt ideaal! Heb ‘m nu niet en ik mis hem toch. Doe daarom hier heel graag voor mee!

 8. Handig die nametags voor mijn dochtertje die naar groep 2 gaat! Nu hebben we zelf gemaakte stickertjes ?.
  Planner lijkt me ook fijn voor school, weekenden, verjaardagen, zwemles en de momenten waarop ze naar haar vader gaat

 9. Wat handig een familyplanner! Zou hier zeer welkom zijn in een gezin met 3 jongens! Hoe meer duidelijkheid hoe beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.