Klaar voor de zomer met Radbag gadgets

Radbag was de winnaar qua enthousiaste reacties op de vaderdag winacties en ook manlief was het meest blij met zijn leren bierhouder en zijn magnetische armband voor tijdens het klussen. Radbag is ook weer helemaal klaar voor de zomer en met deze tips ben jij dat vast ook! 

Klaar voor de zomer

Zelf ben ik al druk bezig met lijstjes maken met welke kindjes er komen tijdens de zomervakantie, wat we gaan doen op de vrije dagen en wat we mee gaan nemen op vakantie. Sowieso heb ik al bedacht dat we andere handdoeken nodig hebben want ik heb alleen van die dikke strandhanddoeken en die nemen zoveel plek in in de koffer en zijn zwaar om te tillen.

Tips van Radbag voor de zomer

klaar voor de zomer met radbag

Tegenwoordig zijn er veel handigere strandlakens! Zoals deze hand van Fatima die je kunt kopen bij Radbag voor €29,95. De Hand van Fatima, ook wel “Kahmsa” genoemd,is een beschermend symbool – een afweermiddel tegen het kwade. Het is vooral bekend in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, hoewel het geen oorsprong heeft binnen de islam. Binnen het Christendom spreken ze van de Hand van Maria, en de Joden hebben het over de Hand van Mirjam.

klaar voor de zomer met radbag

Hou je meer van fruit of groente? Ook daar zijn vele soorten strandlakens in te vinden.

Voor in het zwembad

klaar voor de zomer met radbag

Ga je ergens naar toe met een zwembad dan wil je misschien wel een handige drijvende drinkbar! (als het mag van de badmeester). De drijvende wolkenbar met regenboog kost €24,95 en de Spa bar is in de aanbieding voor €19,95.

klaar voor de zomer met radbag

Wil jij als een prachtig engeltje door het zwembad drijven dan is deze gave Engelvleugels Luchtmatras wat voor jou! Voor €34,95 De afmeting opgeblazen is ca. 240 x 180 cm en hij weegt 1,8 kg. Wel even iets om rekening te houden voor in je koffer dus!

klaar voor de zomer met radbagklaar voor de zomer met radbagklaar voor de zomer met radbag

WIl je nog opvallender dan kun je voor de watermossel gaan of misschien juist minder opvallend voor een van de vele andere zwembanden en luchtmatrassen. Er is onwijs veel keuze bij Radbag!

klaar voor de zomer met radbagklaar voor de zomer met radbag

Luxe borrelen

klaar voor de zomer met radbag klaar voor de zomer met radbag Vind jij al dat opblaasmateriaal maar niks en wil je voor wat meer luxe? Om te borrelen  is er bijvoorbeeld deze gave Kooduu lamp & Speaker. Hij kost wel even wat namelijk €99,95 maar dan heb je een wijnkoeler, speaker en lamp in een! Scheelt behoorlijk wat ruimte op je tafel!

klaar voor de zomer met radbagklaar voor de zomer met radbag

Voor zomerse feestverlichting kun je ook terecht bij Radbag. Leuke lichtjessnoeren of kaarsen in cactusvorm.

Ach er staan nog zoveel meer gave gadgets op de site van radbag.

klaar voor de zomer met radbagklaar voor de zomer met radbag

Ben jij al klaar voor de zomer? 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.