Klaar voor de winter deel 1: Mim-Pi, Room Seven en Develab

Zoals jullie weten ben ik laatst naar een PRdag geweest bij The Xfactor en PR4Kids. Hier hangen kledingrekken voor kleding en allemaal soorten schoenen. Het leuke van zo’n dag is dus dat je heerlijk kunt snuffelen tussen al die mooie kleding en hopen dat er van een kledinglijn die bij je past iets in de maat van je dochter zit zodat je dit thuis kunt uitproberen. Bij The Xfactor nam ik onder andere 2 setjes kleding van Mim-Pi mee. Helemaal verliefd ben ik op deze kledinglijn geworden. Bij Pr4kids nam ik onder andere 1 setje kleding van Room Seven mee en schoenen van Develab.

Okergeel met Room Seven

Wat bij veel merken terug komt is de kleur okergeel. Nog nooit geprobeerd bij dochterlief maar ik was zeer verrast. Deze kleur staat haar erg goed. Toen ik de jas zag hangen had ik de binnenkant niet eens gezien. Er staat gewoon een heel kunstwerk in!

Eronder droeg ze een geel truitje met ruches en een gebreid hardroze rokje. Ze vond de kleren ook erg mooi en wilde ze eigenlijk niet meer uitdoen.

Winter Mim-Pi Winter Mim-Pi Winter Mim-Pi

Handgemaakt door Mim- Pi

Alle kleding van Mim-Pi wordt handgemaakt. Daar betaal je dan ook wel voor. Dit gave winterjurkje is dan ook niet goedkoop, maar de kwaliteit spat er vanaf. Hij was nog net iets te groot voor dochterlief, maar ze had de grootste pret met de twee pomponnen die er aan hingen. Echt een jurk om heerlijk warm in weg te kruipen.

Winter Mim-Pi Winter Mim-Pi

Huispak/Pyama

Dit heerlijke huispak/pyjama ziet er prachtig uit en is van een mooie kwaliteit. Hij zit lekker ruim en comfortabel en heeft een schattige print erop staan. En je kan er heerlijk mee op bed springen 🙂

Winter Mim-Pi Winter Mim-Pi

Nog wat mooie producten van Mim-Pi:

mimpimimpimimpimimpi

mimpimimpimimpimimpi

Tot slot nog even een close up van deze prachtige laarsjes van Develab. Ze zitten heel goed en sluiten mooi aan. Ze doen je denken aan het wilde westen met ruwe materialen en hooge ruige boots. De gehele collectie is dan ook echt prachtig en stoer.

schoenen

DevelabDevelabDevelabDevelab

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.