Kinepolis binnenkort in The Mall of the Netherlands

Ken je die grote winkelcentra uit Amerika? Overdekt, met grote pleinen, restaurants en ander vermaak? In Leidschendam komt zo’n winkelcentrum en Kinepolis opent binnenkort haar deuren daar!

The Mall of the Netherlands
foto van The Mall of the Netherlands

Meer dan alleen winkelen

The Mall of the Netherlands is niet zomaar een winkelcentrum. Je komt er niet alleen om te winkelen. Je komt er heen voor een beleving. In The Mall of the Netherlands zijn niet alleen winkels te vinden, maar ook restaurants, kappers, entertainment en nog veel meer. Er is een hele vers afdeling waar je naar toe gaat voor de heerlijkste gerechten en producten. Maar wil je met vrienden genieten van een dagje uit dan kan je ook in The Mall of the Netherlands terecht. Naast een arcade gamehal komt nu ook Kinepolis in The Mall! Als dat geen heerlijk overdekt dagje uit wordt.

Kinepolis
foto van Kinepolis

Kinepolis komt met elf zalen

Hoeveel wil je er hebben? Met elf zalen ben je ervan verzekerd dat er altijd wel een film draait die jij graag wil zien. In totaal hebben die elf zalen 1650 comfortabele stoelen.

Één van die zalen is de Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is. Daarnaast komt er een MX4D zaal. In deze zaal vind je stoelen die synchroon meebewegen met de film. Speciale omgevingseffecten zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt middenin de film te zitten. Hou je dus goed vast wanneer het stormt! Je stoel gaat flink bewegen en je voelt de wind door je haren. Komt er een auto slippend voorbij? Dan heb je kans dat je de geur van verbrand rubber ruikt. Hoe gaaf is dat? Deze zaal is vanaf juli open.

Film kijken in je eigen bubbel

Alle bioscoopzalen van Kinepolis in The Mall zijn voorzien van Cosy en Cosy plus stoelen. Dit zijn luxe en comfortabele stoelen die net even wat meer privacy bieden dan de andere stoelen. Deze stoelen hebben extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan ieder kant een tafeltjes. Genoeg ruimte om je benen languit te gooien en al het eten en drinken binnen handbereik te hebben! Dat wil elke filmliefhebber toch ervaren? Zeker als je ook nog in de MX4D zaal zit.

Kinepolis
foto van kinepolis

Nog een extra zaal bij Kinepolis

Naast de zalen die ik al heb genoemd heeft Kinepolis nog een zaal, de Laser ULTRA-zaal. Deze zaal is uitgerust met 4K-laserprojectie van Barco. De laserprojectie zorgt voor een overvloed aan licht en een ruimer, natuurlijker kleurbereik. Zoals ik het nu lees is het beeld veel mooier van kleur dan alle andere zalen. Het bekijken waard dus.

20ste Bioscoop van Kinepolis in Nederland

Deze bioscoop is nummer 20 van Kinepolis! Dat is toch een feestje waard? Het belooft een prachtige bioscoop te worden die echt het bezoeken waard is. Zodra de openingsdatum bekent is, laten we het je weten. Ik weet in ieder geval dat er een paar niet te missen activiteiten staan gepland. Hou ons dus in de gaten!

Lees ook deze blogs:

Minions

Ted en de magische smaragd

Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.