Kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Een paar weken geleden waren wij uitgenodigd voor een kinderfeestje bij het Zuiderparadijs. Een binnenspeeltuin in het Zuiderpark Den Haag. Als dat maar goed gaat dacht ik want het feestje werd op een zaterdag gevierd! 

Kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Een kinderfeestje in een indoor speeltuin. Ja dat klinkt wel heel leuk! Wij werden uitgenodigd op het verjaardagsfeest van ons 4 jarig petekind op een zaterdagmorgen. Van te voren hield ik stiekem een beetje mijn hart vast.. hoe zal dat nu zijn?

Wij waren er nog nooit geweest, maar een zaterdag leek mij zo onwijs druk! Had je dan geen last van andere kinderen en wellicht andere kinderfeestjes? Al die gillende kinderen bij elkaar zal dat wel goed komen?

Kinderfeestje indoorspeeltuin

Om 10 uur begon het feestje en wij waren iets aan de late kant maar toch nog 1 van de eerste genodigden. Het was enorm rustig nog dat viel mij gelijk op. Bij binnenkomst meldde we netjes dat wij voor het feestje van F kwamen en wij werden gewezen waar we naar toe konden lopen. Keurige ontvangst!

Snel liet de trotse papa ons zien waar we onze jassen/tassen/cadeau en andere spullen konden laten en natuurlijk de schoenen want die mogen in het speeltuin gebied niet aan. Sokken wel!

Ze hadden een gezellig nisje waar we knus konden zitten met het gezelschap. Borden en bekers en schenkkannen met limonade alles stond al netjes klaar!

kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Er zijn trouwens ook lockers waar je je spullen in kan bewaren als je de hele dag met je kind gaat klimmen en klauteren is dat altijd handig natuurlijk!

Klimmen, klauteren en auto rijden

kinderfeestje bij het Zuiderparadijs kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Het is een goed opgezet klimparadijs met verschillende plekken om te spelen. Er is een grote glijbaan waar je met zijn vieren tegelijk vanaf kunt. Er zijn zelfs ballenblazers waar alleen de zwarte balletjes in passen. Die moeten dus steeds omhoog worden gebracht.

kinderfeestje bij het Zuiderparadijs kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Er is een speciaal gedeelte voor de peuters alhoewel bijna alle genodigde kindertjes peuters waren en zich prima konden vermaken in het grote klimparadijs. Deze grote ballen vond dochterlief geweldig. Vooral hoe dit er nou inkwamen want ze konden niet door de gaten heen. Ja als 3 jarige kun je soms al hele diepe gedachtes hebben! ( kind ga nou maar gewoon lekker spelen!! zucht :p )

kinderfeestje bij het Zuiderparadijs kinderfeestje bij het Zuiderparadijs

Er was een leuk groot springkussen, er waren huisjes om in te zitten, trampolines, ballenbak, grote legostenen en noem maar op. Alles is ruim opgezet en er is genoeg ren ruimte om overal tussen te lopen.

Ook zijn er auto’s waar je voor 1 euro inworp 2 rondjes helemaal rondom kunt rijden. Dit is goed bedacht en werkt uitstekend. Erg leuk met een stoplicht en zebrapad!

Het kinderfeestje

Het kinderfeestje bij het Zuiderparadijs zelf was ook goed georganiseerd. Papa had gewoon een rekening op naam van de jarige geopend voor de drankjes die wij zelf bij de bar konden halen.

Meegebrachte taart werd netjes in de koeling gezet. Super dat ze dit toestaan trouwens! Taartservies werd ook beschikbaar gesteld.

Patatjes met refill en genoeg mayonaise en ketchup werden keurig aan tafel bezorgd. De kinderen van het kinderfeestje kregen bij vertrek ook allemaal een lekker ijsje en een klein presentje nog mee naar huis. De jarige mag wat uitkiezen uit de vitrinekast.

Er lag een kleurplaat voor elk kind, alhoewel er bij ons niet werd gekleurd haha. En je mag blijven tot sluitingstijd!

Als absoluut pluspunt wil ik nog melden dat elke keer tussendoor de feesttafel netjes werd schoongemaakt. Na het taarteten kwam er binnen 2 tellen een medewerker opruimen en ook na de patatjes werd er supersnel opgeruimd.

Wij waren erg verrast over dit leuke kinderfeestje bij het Zuiderparadijs en houden het zeker in onze gedachten!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.