Kinderconcert van Krulmuziek in Delfgauw

Op zaterdag 11 april 2020 om 11.00 uur is er een kinderconcert van Krulmuziek in Delfgauw. De muziek die op het programma staat, staat heel dichtbij de belevingswereld van kinderen van 1 tot en met 4 jaar. Kom je ook?

Een kinderconcert van Krulmuziek?

kinderconcert van krulmuziek

Félice van der Sande (de oprichtster van Krulmuziek) schrijft de liedjes en arrangementen. Zij maakt nieuwe combinaties van klassieke muziek van onder meer Beethoven, Vivaldi en Tsjaikovsky, met kinderlied en kinderspel. De muziek die Krulmuziek speelt, staat heel dichtbij de belevingswereld van het jonge publiek van 1 t/m 4 jaar. Ook is er steeds interactie tussen de muzikanten en de kinderen tijdens het kinderconcert van Krulmuziek. En klassieke werken afgewisseld met kinderliedjes die iedereen kan (en mag!) meezingen, zorgen voor een vrolijke sfeer.

De zitplaatsen tijdens dit concert

Alle kinderen van 1 t/m 4 jaar mogen met hun verzorgers en de muzikanten samen op of om het grote vloerkleed zitten. Dit is normaliter alleen zo bij de concerten van Krulmuziek voor baby’s en dreumesen. Maar bij dit concert op 11 april morgen voor het eerst ook de oudere kinderen zo dichtbij zitten. Met één verzorger dus. Extra volwassenen nemen achter het kleed plaats.

Welke muziek staat op het programma?

Veel muziek is speciaal voor deze bezetting gearrangeerd. Daardoor zijn tempo, sfeer en duur van de muziek zorgvuldig aangepast aan de luister-, beweeg- en speelbehoeftes van kinderen van 1 t/m 4 jaar. Ook de aanwezige volwassenen kunnen genieten van deze mooie muziek met viool, altviool, cello en zang.

Liedjes van CD Ba-boem! tijdens kinderconcert van Krulmuziek

Tijdens het kinderconcert van Krulmuziek komen ook liedjes voorbij van de CD voor kinderen ‘Ba-boem!’. De muziek die op deze klassieke CD staat, komt uit meerdere concertprogramma’s. Ervaar hoe klassieke muziek zowel betoverend, vrolijk, opzwepend en kalmerend kan zijn voor kinderen, ook voor hun ouders trouwens! Als je deze CD nog niet hebt, dan kun je die bestellen via de website van Krulmuziek. Maar ook kun je de CD na ieder optreden van Krulmuziek kopen. De muzikanten signeren de CD graag tijdens de Meet & Greet!

Zelf spelen op een viool

Het kinderconcert van Krulmuziek duurt ongeveer 45 minuten. Daarna krijgt je kind de gelegenheid om op een echte kinderviool of kindercello te spelen. Dat dus tijdens de Meet & Greet met de muzikanten. En die muzikanten zijn: Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházková (altviool) , Sebastiaan van den Bergh (cello) en Félice van der Sande (zang/vele verschillende instrumenten).

Waar en wanneer is het kinderconcert van Krulmuziek?

Het concert is aan de Zuideindseweg 7 te Delfgauw. Het begint om 11 uur. Zorg ervoor dat je zeker 15 minuten voor die tijd aanwezig bent. Zodat je je kaartje op tijd kunt betalen, met pin of contant. Per kaartje betaal je € 8,50 voor kind of volwassene. Reserveren kan van tevoren via www.hoenu.nl

kinderconcert van krulmuziek

Met wie kom jij meegenieten van dit kinderconcert van Krulmuziek?

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.