Een musical voor de hele familie: Kikker en het Avontuur!

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. De huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn door alle regen overstroomd. Kikker kan het beste zwemmen, dus gaat hij moedig hulp halen. Kikker en het Avontuur! Kom jij hem helpen in het theater?

Op MamaScrapelle heb je natuurlijk al heel veel over Kikker kunnen lezen. We hebben al vele reviews geplaatst over boeken van Kikker en een tentoonstelling van Kikker in het kinderboekenmuseum bezocht  waarvan Ellen een uitgebreid fotoverslag maakte. En vorig jaar was het feest vanwege het 30-jarig bestaan van onze held! En nu is Kikker in het theater te bewonderen en wij zijn dan natuurlijk ook van de partij.

Het avontuur wat Kikker in het theater beleeft, herkent de echte Kikkerfan natuurlijk al meteen uit één van de mooiste voorleesboeken . Hoe leuk is het dat dit avontuur tot leven komt met levensechte figuren! Een droom die werkelijkheid wordt voor de meeste kinderen.

Kikker en het Avontuur

Ga mee op avontuur met Kikker in het theater! In een fonkelnieuwe familiemusical neemt Theater Terra kinderen vanaf 4 jaar mee in de vrolijke, muzikale wereld van Kikker en zijn vriendjes. Gebaseerd op de populaire boeken van Max Velthuijs. Een voorproefje kun je hier zien. En… na de voorstelling mag iedereen met Kikker op de foto!

Nog tot en met maart 2020 is Kikker en het Avontuur in het theater te zien. De groene kinderheld uit de prentenboekjes van Max Velthuijs komt op 12 januari in Theater de Veste in Delft. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom in de avontuurlijke wereld van Kikker in het theater, met deze familiemusical van Theater Terra! Geen tijd die dag? Reserveer dan voor een voorstelling op een andere locatie.

Met wie ga jij erheen?

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.