Kidsweekend bij Kinepolis ervaring en 1 en 2 december De Grinch!

Wij waren vorige week bij het kidsweekend bij Kinepolis voor de film Superjuffie. Wij waren wel eens naar speciale kindervoorstellingen bij Pathé geweest, maar nog niet eerder bij Kinepolis. Net als mijn eerste ervaring met de Ladiesnight bij Kinepolis was ik uitgenodigd door Kinepolis Zoetermeer om dit eens te ervaren met man en dochterlief! 

Kidsweekend bij Kinepolis

Ik was even aan het twijfelen hoe laat we er nu moesten zijn omdat er 1 uur aan activiteiten voor de film zouden zijn. We waren uiteindelijk 12.15 binnen waar de film om 13.00 zou gaan beginnen. Ruim op tijd dus!

Wat zit er allemaal bij

superjuffie kidsweekend

Er was een schmincktafel waar twee meiden druk aan het schmincken waren. Ze hadden zelf ook mooie versieringen op hun lijf en dochterlief wilde eerst ook zo iets hebben maar daar heb ik haar gelukkig van af weten te praten haha. Dan waren ze nog wel even zoet geweest ook was het met schminck en geen tattoo. ( niks tegen op tattoos overigens hoor, ik heb er zelf ook 1 op mijn enkel) Dochterlief koos uiteindelijk voor een eenhoorn, hoe kan het ook anders, en de S van Superjuffie op haar hand. In de andere spellen die werden aangeboden had ze geen zin. Wanneer begint die film nou!!!

Er was een sjoeltafel met boven de sjoelgaten figuranten uit superjuffie geplakt. Best grappig gedaan! En er stond een grote tafel met een flinke bak kleurpotloden en de printer deed hard zijn best om de kleurplaten van Superjuffie en de dierentuin te printen. Ook zag ik nog een voetbalgoal op Grolsch (yeah) kratten met verschillende gaten erin waar je dus punten mee kon scoren.

kidsweekend bij kinepolis

Ze wilde wel nog even met papa op de foto bij de nieuwe familiefilm Small Foot.

Boven ( weer al die trappen op…) kreeg dochterlief een beker limonade en een klein zakje met snoepkrijtjes. Nou dat vond ze rete interessant! Zou ze nu ook veranderen in een Superjuffie?

kidsweekend bij kinepolis

In de pauze, daar moet ik nog steeds aan wennen, stond de schmincktafel boven en ook de potloden en kleurplaten waren naar boven verhuist. Hier vermaakte dochterlief zich toch uiteindelijk mee tot het weer tijd was voor de tweede helft van de film.

Superjuffie de film is in elk geval een echte aanrader! Dochterlief zat de hele film op het puntje van haar stoel.

Verschil Kleuterbios bij Pathé en Kidsweekend bij Kinepolis

Net zoals ik bij de Ladiesnight wat verschillen heb benoemd zal ik dit nu ook voor het kinder gedeelte doen! Let op Kinepolis heeft Kidsweekend 6-12 jaar en Kleuterbios 3-6 jaar.

kidsweekend bij kinepolis

Bij Kidsweekend bij Kinepolis is er schminck en activiteiten zoals tekenen, sjoelen en balspel. Andere bioscopen zag ik ook een springkussen voorbij komen. Bij Pathé kleuterbios is er ook schmink en kleurplaten en vaak nog een fotomoment met Charlie.

Kleuterbios en Kidsweekend bij Kinepolis kent een pauze waar Pathé kleuterbios dat niet heeft. Bij Pathé is het licht nog een beetje aan in de zaal en is het geluid iets zachter. Bij Kinepolis is het tijdens kleuterbios ook lichter en zachter, maar tijdens kidsweekend niet.

Bij Kinepolis krijgen de kinderen een beker limonade tijdens Kidsweekend, en dit keer een klein zakje snoepkrijt. Bij Pathé krijgen de kinderen een Kidscombo bij kleuterbios. Popcorn zoet/zoet, snoepje, speeltje en drinken zitten hierin. Voor ouders is er koffie/thee en een koek. En na afloop krijgen de kinderen een film diploma bij Pathé, bij Kinepolis krijgen ze bij kleuterbios ook een diploma maar bij Kidsweekend niet.

Bij Kinepolis kun je voor kidsweekend een heel weekend terecht de kleuterbios is alleen op zondag. Bij Pathé is de kleuterbios alleen op zondagochtend.

En de prijs: Bij Kinepolis betaal je 8 euro voor 6 t/m 11 jaar en 11,40 vanaf 12 jaar voor de kidsweekend. Kleuterbios is 8 euro. Bij Pathé kleuterbios betaal je 8 euro voor kind en 8 voor de volwassenen.

Aankomende Kleuterbios en Kidsweekend bij Kinepolis

kidsweekend bij de grinch

Misschien is het wel leuk om ook even te weten wat de volgende kinderactiviteiten zijn bij Kinepolis!

Op 4 november is het weer tijd voor kleuterbios bij Kinepolis. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie – steeds wisselende – afleveringen van de leukste Disney Junior series.

Tijdens de Kleuterbios Disney Junior Party op 4 november zie je exclusieve, nooit eerder vertoonde afleveringen van Mickey and the Roadster Racers, Muppet Babies en PJ Masks.

Op 18 november hebben Buurman & Buurman winterpret tijdens kleuterbios. Dat wordt natuurlijk dolle boel met die twee vrienden.

Op 1 en 2 december is het weer tijd voor Kidsweekend bij Kinepolis. Dan draait de 2d en 3d versie van De Grinch. De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje.

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.