Kerstvakantie knutselactiviteiten een creaweek voor peuters en kleuters

Ik barste van de creatieve inspiratie deze kerstdagen en vond bij andere bloggers ook leuke ideeën die ik zeker met jullie wilde delen. Dus hou je vast voor nog meer creatieve Kerstvakantie knutselactiviteiten! Zo kom jij de kerstvakantie knutselend wel door!

Kerstvakantie knutselactiviteiten

Maak je eigen placemat

Bij de Action haalde ik deze grote kleurplaten. De ideale maat om zelf placemats te maken. Met plakfolie zorg je er ook nog voor dat je ze de kerstdagen schoon kan maken.

kerstvakantie knutselactiviteiten
Kerstplacemat
kerstvakantie knutselactiviteiten

Het leuk is dat de kleurplaten aan twee kanten te tekenen zijn en dat ze heerlijk groot zijn dus de kinderen zijn een paar keer zoet voor alles gekleurd is! Kerstvakantie knutselactiviteiten waar ze wel even zoet mee zijn!

Bling Kerstdoosje

Een paar jaar terug kocht ik heel veel van deze kleine kartonnen doosjes in stervorm en in kerstboomvorm. Je kunt er een touwtje om heen binden en in de boom hangen, of mooi neerzetten. Er past bijvoorbeeld een klein chocolaatje in. Ik bood het aan met kleine bling sterren. Goed voor de fijne motoriek!

Kerstvakantie knutselactiviteiten
Kerstdoosje met bling
kerstvakantie knutselactiviteiten

Sensory kerstballen Kerstvakantie knutselactiviteiten

mamaliefde sensory balls

Bij Linda van Mamaliefde zag ik deze post voorbij komen met sensopathische kerstballen. Super leuk en zeker een idee om te onthouden voor volgend jaar om zelf te gaan maken. Hoe en wat lees je natuurlijk op haar blog! Een leuke Kerstvakantie knutselactiviteit waar jij en de kinderen wel even zoet mee zijn!

Vrolijke Kerstsnacks

Kerstvakantie knutselactiviteiten

Bij Nicole van Meisje-Eigenwijsje kwam er wel een hele lekkere blog voorbij. Allemaal leuke vrolijke en meestal gezonde kerstsnacks voor jonge kinderen. Hier ga ik zeker wat van maken voor de gastkindjes voor de kerstlunch!

Er zijn op MamaScrapelle nog veel meer creatieve blogs voor de kerst te vinden. Dus klik vooral even door.

Ik hoop dat je zo voldoende inspiratie hebt voor kerstvakantie knutselactiviteiten. Veel knutselplezier.

Lees ook deze blogs met kerstknutsels

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.