Kerstshow Intratuin Zevenhuizen 2018

Zijn jullie al naar de Kerstshow Intratuin Zevenhuizen geweest dit jaar? Hij is weer super gaaf en lekker groot met verrassende elementen! Ik vond het toch wel erg gaaf dat de kerststukjes in de lucht hangen bijvoorbeeld. Dat brengt mij wel op ideeën voor thuis. Ideaal dat de kinderhandjes er niet bij kunnen! 

Kerstshow Intratuin Zevenhuizen

Nu kan ik heel veel gaan vertellen in deze blog. Maar dat doe ik lekker niet. Want met deze foto’s zijn hele verhalen overbodig! Kijk maar zelf naar mijn bezoek aan de Kerstshow Intratuin Zevenhuizen.

Entree en fotomomenten

Kerstshow intratuin zevenhuizen Kerstshow intratuin zevenhuizen Kerstshow intratuin zevenhuizen Kerstshow intratuin zevenhuizen

De entree van de Kerstshow Intratuin Zevenhuizen is prachtig en biedt genoeg mogelijkheiden om prachtige gezinsfoto’s te maken voor fotokerstkaarten!

Deze foto mogelijkheden zijn tijdens de kerstroute in Intratuin Zevenhuizen.

Hangende kersttaferelen

Kerstshow intratuin zevenhuizen   

Gaaf he! Een foto zegt alleen niet genoeg. Je zal het echt met eigen ogen moeten zien hoe gaaf dit eruit ziet. Ik ben serieus aan het nadenken hoe ik dit kan realiseren in onze woonkamer. Zal wel een duur grapje worden ben ik bang hahaha bedankt Intratuin :p

Kerstdorpen

Kerstshow intratuin zevenhuizen Kerstshow intratuin zevenhuizen  Kerstshow intratuin zevenhuizen  Kerstshow intratuin zevenhuizen

Waar Intratuin Pijnacker heel veel moeite heeft gedaan voor prachtige grote kerstdorpen is dat in de Kerstshow Intratuin Zevenhuizen wat minder aanwezig. Maar dat wordt goedgemaakt door andere kerst en winter taferelen.

Leuk voor kinderen

Kerstshow intratuin zevenhuizenKerstshow intratuin zevenhuizen

Gaan de kinderen in de draaimolen of gaan ze in het treintje? Misschien wel gezellig allebei. Ze hoeven zich in elk geval niet te vervelen bij de Kerstshow Intratuin Zevenhuizen.

Kerstshow intratuin zevenhuizen

En ze gaan vast heel veel ijsberen, pinquins en herten tellen tijdens de route! Ik ben benieuwd hoeveel het er in totaal zijn!

Roltrap taferelen

Langs de roltrap kun je ook weer prachtige inrichtingen zien zoals elk jaar.

Aparte kerstbomen

Na kerstbomen van nepgroen, karton en hout zijn er nu ook papieren kerstbomen die je kunt uitvouwen als zo’n kerstster of kerstklok die je kunt ophangen. Het ziet er prachtig uit al is het niet echt kinderproof..

Sfeerfoto’s kerstafdeling

             

Ben jij al enthousiast geworden? Weet jij nog een gave show in een tuincentrum om naar toe te gaan?

Veel plezier!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.