Jeugdfilm Engel winactie

Vanaf 5 augustus is de bioscoop een magische jeugdfilm rijker namelijk Engel. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. In de cast van jeugdfilm Engel zie je Isa Hoes dan ook terug en naast haar Barry Atsma en Liz Vermeer. Ondanks dat het spannende tijden voor de filmindustrie zijn door de coronacrisis, is het gelukt om deze film te maken en gaat het gewoon in première vanaf 5 augusttus. En ik mag 3 volgers blij maken met vrijkaarten tijdens de jeugdfilm Engel winactie!

Verhaal van jeugdfilm Engel

Engel is een onzeker 11-jarig meisje wat graag thuis is en moeilijk nee kan zeggen. Thuis voelt voor haar vertrouwd en heeft ze haar lieve kat Saturnus. Haar ouders zijn erg slim en als die naar een congres gaan past gekke oom Tobias op. Op een dag als ze onderweg is naar huis gebeurd er iets bijzonders. Ze struikelt, en terwijl ze valt en zich voorbereid op de klap, gebeurd er iets vreemds. In plaats van een harde klap, zweeft ze opeens in een prachtige zeepbel.

jeugdfilm Engel winactie
NLD/Amsterdam/20200314 – Stills jeugdfilm Engel SC 24 School – klaslokaal – Engel is lees hulp van Willem jeugdfilm Engel winactie

Als de zeepbel klapt en Engel verbaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Als snel komt ze erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst komt uit! Ineens wordt Engel enorm populair, maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Make-A-Wish Nederland

Maeve Make A Wish
Maeve speelt mee in de jeugdfilm Engel winactie

Een speciale rol in jeugdfilm Engels is weggelegd voor de 9 jarige Maeve. Ze is onlangs behandeld voor een kwaadaardige tumor. Haar allerliefste wens: meespelen in een film en haar naam terugzien in de aftiteling. Make-A-Wish Nederland heeft samen met Just Film Distrubution en producent Danielle Raaphorst deze droom laten uitkomen. Maeve heeft een edelfiguranten rol gekregen en is terug te zien, en lezen, op het witte doek!

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige en soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Na zulk nieuws veranderd het hele gezinsleven natuurlijk in 1 klap. De impact is groot voor iedereen in het gezind. Make-A-Wish Nederland wil graag positieve energie meegeven aan al die kinderen tussen de 3 en 18 jaar. Een speciale ervaring geven die ze kracht geeft en sterker maakt, en vertrouwen voor de toekomst. Dit doen ze door samen de allerliefste wens te laten uitkomen.

Meer informatie Make-A-Wish vind je hier

Jeugdfilm Engel

jeugdfilm Engel
jeugdfilm Engel winactie

2 augustus gaat Engel feestelijk in première en is vanaf 5 augustus in de bioscoop te zien. Check jouw plaatselijke bioscoop voor de corona regels en zorg dat jij je kaartje niet misloopt.

Jeugdfilm Engel winactie:

Ik mag 3 winpakketten weggeven bestaande uit 2 vrijkaartjes en de filmeditie van het boek Engel.

Verplicht:

 • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) wie jij mee gaat nemen naar de film Engel
 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
 • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

23 Responses

 1. Wooowww gaaf zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee en zou mijn oudste dochter meenemen. Even lekker alle aandacht en tijd voor elkaar is wel heerlijk 🙂 Ik volg je op instagram (jolijnjolijn18) En like je op facebook (jolijn koolske) en heb op beide kanalen gereageerd, getagd en de actie gedeeld 😉

  • Wat gaaf, mijn dochter zag een voorstukje en wil hier zo graag naar toe. We gaan samen duimen!! Ik volg je op insta en fb:-)

 2. Een hele bijzondere film! Mijn zoon Tycho gaat mee, om dit samen te zien! Een perfect uitje voor ons samen in de vakantie…

 3. Wat een leuke winactie! Ik loot graag me een zou graag met mijn nichtje gaan. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 4. Ik zou heel graag met mijn dochter naar deze film willen gaan. Het lijkt ons een hele mooie film. En een gezellig uitje voor ons 2 💖 Ik volg je op insta

 5. Wat super leuk. Ik heb dit boek nog aan mijn dochter voorgelezen. Weet zeker dat ze deze film wel wilt zien en ik ook

 6. Wat een leuke film om met mijn dochter naartoe te gaan. Wij willen Maeve wel zien schitteren, wat een tof gebaar van Make-a-Wish!

 7. Ooh ik neem heel graag mama mee… Die heeft de hele vakantie haar best gedaan om er een coronaproof feestje van te maken, dit zou wel een hele toffe afsluiting vd Vakantie zijn…
  Kan zij genieten van Barry en Isa en ik van engel en haar vriendinnetje, die vind ik kei leuk 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.