Jeugdfilm Engel, magische verfilming boek

Vanaf 5 augustus is de bioscoop een magische jeugdfilm rijker namelijk Engel. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. In de cast van jeugdfilm Engel zie je Isa Hoes dan ook terug en naast haar Barry Atsma en Liz Vermeer. Ondanks dat het spannende tijden voor de filmindustrie zijn door de coronacrisis, is het gelukt om deze film te maken en gaat het gewoon in première vanaf 5 augusttus.

Verhaal van jeugdfilm Engel

Engel is een onzeker 11-jarig meisje wat graag thuis is en moeilijk nee kan zeggen. Thuis voelt voor haar vertrouwd en heeft ze haar lieve kat Saturnus. Haar ouders zijn erg slim en als die naar een congres gaan past gekke oom Tobias op. Op een dag als ze onderweg is naar huis gebeurd er iets bijzonders. Ze struikelt, en terwijl ze valt en zich voorbereid op de klap, gebeurd er iets vreemds. In plaats van een harde klap, zweeft ze opeens in een prachtige zeepbel.

jeugdfilm Engel
NLD/Amsterdam/20200314 – Stills jeugdfilm Engel SC 24 School – klaslokaal – Engel is lees hulp van Willem

Als de zeepbel klapt en Engel verbaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Als snel komt ze erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst komt uit! Ineens wordt Engel enorm populair, maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Make-A-Wish Nederland

Maeve Make A Wish

Een speciale rol in jeugdfilm Engels is weggelegd voor de 9 jarige Maeve. Ze is onlangs behandeld voor een kwaadaardige tumor. Haar allerliefste wens: meespelen in een film en haar naam terugzien in de aftiteling. Make-A-Wish Nederland heeft samen met Just Film Distrubution en producent Danielle Raaphorst deze droom laten uitkomen. Maeve heeft een edelfiguranten rol gekregen en is terug te zien, en lezen, op het witte doek!

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige en soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Na zulk nieuws veranderd het hele gezinsleven natuurlijk in 1 klap. De impact is groot voor iedereen in het gezind. Make-A-Wish Nederland wil graag positieve energie meegeven aan al die kinderen tussen de 3 en 18 jaar. Een speciale ervaring geven die ze kracht geeft en sterker maakt, en vertrouwen voor de toekomst. Dit doen ze door samen de allerliefste wens te laten uitkomen.

Meer informatie Make-A-Wish vind je hier

Jeugdfilm Engel

jeugdfilm Engel

Jeugdfilm Engel gaat 2 augustus feestelijk in première en is vanaf 5 augustus in de https://www.mamascrapelle.nl/de-grote-slijmfilm-5-februari-in-de-bioscoop/bioscoop te zien. Check jouw plaatselijke bioscoop voor de corona regels en zorg dat jij je kaartje niet misloopt.

Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.