I’m Falling for fall tag

Het is al weer even herfst en tijd voor een nieuwe tag. Deze kwam ik tegen bij mijn naamgenoot Ellen.

1: Wat is je favoriete herfstkleur? Om te dragen veel paars en bruin en bordeauxrood. Om buiten te zien toch echt wel oranje en rood. Prachtig al die blaadjes die zo verkleuren.

2: Wat is je favoriete muziek voor in de herfst? Uhm ik heb geen seizoensgebonden muziek eigenlijk. In de zomer misschien wat meer swingend, maar met de kinderen om mij heen hoor ik meer kinderliedjes dan volwassen liedjes.

3: Wat is je favoriete lipstick in de herfst? Ik draag eigenlijk nooit lipstick en als ik al wat op doe dan is het een zachte glimmer.

herfst clingendael

4: Wat doe je het liefst in de herfst? Heel veel wandelen in het park en bos. Genieten van al het moois wat de natuur brengt in dit seizoen. Het liefst op een heerlijke zonnige dag, die al wel wat fris aanvoelt. Op knapperende blaadjes lopen en op zoek naar prachtige exemplaren blaadjes, eikels, beukennootjes, paddenstoelen en kastanjes.

5: Wat zijn je favoriete schoenen voor in de herfst? Ik heb dus helemaal niks met schoenen. Loop nog steeds op mijn vrolijke bloemengympen die ik bij de bristol ( geloof ik) kocht begin van de zomer. Ik wil wel binnenkort op zoek naar goede laarzen voor brede kuiten. Die komen op mijn wishlist!

6: Wat is je favoriete oogschaduw palette voor in de herfst?

Van een oude lijn van Oriflame gebruik ik nog de trio kit eye shadow bronzed brown. Die is bijna op en dan ga ik voor de nieuwe lijn van Giordani Gold met radiant plum.

giordani gold parels herfst

En natuurlijk de geweldige poederparels van Giordani Gold. Zelf gebruik ik in de herfst en winter vaak natural radiance en natural bronze.

7: Wat is je favoriete herfst quote? Zijn die er dan?

8: Wat is je favoriete herfst snack?  Herfst thee van Pickwick en stiekem al pepernoten. Die geur vind ik onweerstaanbaar. Dankzij de lactase pillen kan ik dit jaar ook eindelijk toegeven aan warme chocolademelk! Heerlijk!

herfst thee

9: Wat is je favoriete fashion item voor in de herfst? Mijn heerlijk warme vest van Miss Etam. Warme kleur groen met een ragfijn gouden draadje erdoor heen en heerlijk zacht!

warm vest

10: Waarom vind je de herfst leuk? De kleuren, de sfeer, de kaarsjes die weer aan gaan, de plaidjes op de bank, de feestdagen die er aan gaan komen en vaak het nog prachtige weer!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.