Ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen

Ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen, is geschreven door Lieselot De Smet, Zij is mama van vier kleine kinderen. Al van kleins af aan trekt ze er op uit en wil ze de wereld zien. Samen met haar man bewijst ze dat dit ook met kinderen kan. Ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen is een boek voor ouders die van reizen houden. Maar ook voor ouders die twijfelen of ze met hun kinderen op vakantie moeten gaan. In ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen staan redenen waarom je juist wel zou reizen, tips om relax op vakantie te gaan en zelfs bagagelijsten. Mocht je graag reizen dan komen er heel herkenbare onderwerpen aan bod. En ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen staat ook boordevol vakantiebestemmingen. Gaat het al kriebelen om vakantieplannen te maken met je kinderen?

Stedentrips met kinderen?

ik ga op reis en ik neem mee

Ik sla het boek ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen open en lees de eerste pagina. Het lijkt wel of ik dit zelf heb geschreven. Precies hetgeen wat ik altijd roep. Als je van reizen houdt kan dat prima met je kinderen, ver weg of dichtbij. In dit boek staan leuke stedentrips, reizen met de auto en reizen met het vliegtuig. Wat mij aanspreekt in het boek is dat alle aspecten rondom reizen worden belicht.

Vanaf de voorbereiding tot en met diy tips.  Er worden vragen beantwoord welke veel ouders hebben. Bijvoorbeeld; Hoe zoek je een bestemming? Waar moet je rekening mee houden? Zijn stedentrips wel geschikt voor kinderen? Reizen met het vliegtuig, wat neem je mee? Tips om verre reizen te maken en nog veel meer. Al deze vragen worden beantwoord zonder mening, zonder vooroordelen. Je krijgt informatie waar je zelf een mening over kan vormen. Het zijn enkel ervaringen van de schrijfster en andere reizigers die wellicht jouw idee over het reizen met kinderen kan veranderen of vergemakkelijken.

Tips & tricks

Bij het lezen van het boek ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen werd ik blij dat we niet de enige zijn die hun kind overal maar mee naartoe nemen. Mensen om je heen hebben daar hun mening over maar weten eigenlijk niet hoe leuk en makkelijk reizen is. Laat je vooroordelen over reizen met kinderen los en durf en doe gewoon, is het motto van dit boek. Kinderen de wereld laten zien is een enorme verrijking of dat nou dichtbij of ver weg is. Voor iedereen is de ervaring die je samen deelt een herinnering. Het boek geeft alle aspecten die voorbij komen, voor, tijdens en na het reizen, heel goed weer. De ervaringen van de schrijvers zijn heel herkenbaar. Wil je je kinderen de wereld laten zien en herinneringen maken maar roept dit te veel vragen op? Lees dit boek en plan je reis zoals je dit altijd voor ogen had. De handige wegwijzer en praktische en actuele informatie helpen je de reis van je leven te maken. Succes en fijne vakantie!

Specificaties ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen

ik ga op reis en ik neem mee

Auteur: Lieselot de Smet | Mama Baas | Uitgever: Lannoo | 9789401456937 | maart 2019 | 144 pagina’s | meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.