I love Action Tag

Ok toen ik deze tag voorbij zag komen bij Nicole wist ik en zei ik ook direct die moet ik overnemen. De Action is een van mijn standaard winkels waar ik wekelijks/maandelijks naar toe ga. Heerlijk shoppen vind ik het daar en werkelijk bijna alles is er te vinden. Dus ik plande hem snel in op mijn blog om hem te kunnen delen met jullie!

Deze tag is (helaas) niet door de Action gesponsord.

i-love-action

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Minstens 1 keer in de maand, soms wat vaker aan het begin van een nieuw seizoen meestal extra vaak of als er bijzondere thema’s aankomen zoals Sinterklaas en Kerst dan vaker. Wil niet misgrijpen en graag alles hebben gezien.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Tussen de 15-20 euro en voor mijn gevoel heb ik dan echt een groot mandje vol. Voor ik aan de beurt ben bij de kassa denk ik altijd… ohw wat zal het nu wel niet allemaal kosten en na de kassa loop ik met een glimlach weg.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Knutselspullen. Ik knutsel heel veel met de kinderen en vaak is de lijm of papier wel op of zie ik wat leuks voor ze liggen om te maken en neem ik het mee.

Wat is je grootste miskoop?

Uhm van de Action? Ik geloof niks. Alles werkt, is niet kapot of wordt opgebruikt zoals het hoort. Nee geen miskoop tot nu toe.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Huilen, heel hard huilen. Sinds een half jaar ongeveer zit de Action ook in Delft, maar vaak ga ik ook gewoon gezellig naar Leidsehage. Het assortiment van de verschillende filialen wisselt nog wel eens. Maar als de Action failliet zou gaan, nee dat mag en kan niet! Andere soortgelijke winkels zijn duurder en hebben een veel kleiner assortiment. Het MAG GEWOON NIET GEBEUREN… ok?!?!

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Dochterlief die zegt, mama kom nou meeeee!!! Ik wil naar huis.. (oeps) En dochterlief die met een bal uit de winkel ging voetballen en dat een jonge medewerker vrolijk met haar mee deed haha

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Grote potten met aloë Vera vaseline. Erg fijn om je droge huid mee in te smeren. Dubbelzijdige tape haalde ik er ook echt heel veel toen ik nog heel fanatiek scrapbookde.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Als ik alleen ben zo een uur. Met dochterlief probeer ik er maximaal een half uur over te doen.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Nee, ik weet welke items ik altijd kan gebruiken, want met lege handen de Action uitkomen kan natuurlijk niet. Dadelijk gaan ze nog failliet :p Ik laat mij altijd verrassen en inspireren.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Knutselspullen en alvast wat decoratie voor de Kerst en Sint. Helaas geen foto’s heb het snel op zolder gelegd voor dochterlief het zou zien.

Kom jij graag bij de Action?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.