Huisdiergeheimen 2 (Secret Life of Pets 2)

Huisdiergeheimen 2 is de vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Beleef vanaf 13 november de avonturen van de trouwe terriër Max en zijn maatjes in Huisdiergeheimen 2 op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD. Het langverwachte vervolg op de grote hit Huisdiergeheimen uit 2016 neemt je opnieuw mee in het hilarische leven van de huisdieren als de baasjes van huis zijn.

Huisdiergeheimen 2

Huisdieren

Wij hebben thuis sinds de zomervakantie een hamster en ik weet zeker dat dochterlief deze film geweldig zou vinden. Wij hebben deel 1 en deel 2 nog niet gezien, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Ze vindt het steeds leuker om “wat meer grotere mensen” films te kijken. Ben wel benieuwd wat ze van de film vindt na het zien van huisdiergeheimen 2.

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2 vervolgt het verhaal van Max (Patton Oswalt), Gidget (Jenny Slate), Snowball (Kevin Hart) en de rest van de bende wanneer zij nieuwe avonturen tegemoet gaan die hen dwingen de moed te vinden om hun eigen helden te worden. Ontdek de emotionele levens van onze huisdieren – hun sterke onderlinge band, de families die van hen houden – en kom er achter wat jouw huisdieren nu echt doen wanneer jij niet thuis bent.

Opnieuw volgen wij de fantastische avonturen van Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius) en Henry van Loon (Norbert).

  • Animatie, Comedy, Family entertainment
  • Regie: Chris Renaud
  • Cast: Kevin Hart, Dana Carvey, Ellie Kemper, Jenny Slate, Steve Coogan, Harrison Ford
  • filmduur 82 minuten

Winactie DVD Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2

Ik mag 2 DVD”s weggeven van Huisdiergeheimen 2.

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • Laat hieronder weten wat jouw gekste ervaringen zijn met huisdieren