Hot Mama Challenge

 Bregje, Channa, Charlotte, Geertje, Linda,  Linda, Nicole, Nicole en Tamara bedachten samen de Hot Mama Challenge. Van Snotmama naar Hotmama. Ik twijfelde geen moment en ga ze volgen, steunen en meedoen natuurlijk. Met zoveel mamabloggers die meedoen wordt Nederlands straks overstroomt met hot mama’s!

Wat is de Hot Mama Challenge?

HotMamaChallenge

In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project! In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij met de feestdagen er dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere week staat er een ander thema centraal en we hopen dat jij met ons mee doet! Op deze manier kunnen we elkaar allemaal steunen en helpen! Jullie kunnen de komende 8 weken elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis uit te voeren is. Laagdrempelig en vooral heel leuk! Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met de hashtag ‪#‎vansnotnaarhot. Uiteraard zijn we ook op Instagram actief. De 9 bedenkers zetten elke maandagochtend een nieuwe blog online met een opdracht die ik dan zo snel mogelijk zal gaan proberen uit te voeren. Ik ben stiekem wel een beetje nieuwsgierig en zenuwachtig tegelijk! Zal het mij lukken?

Maar je bent toch al hot?

Uh echt niet! Grapjas. Zeker de afgelopen twee weken wat ik alleen maar in zwarte leggings heb gelopen omdat ik niks anders kon verdragen voelde ik mij zeker niet hot. Ik doe vaak geen make up op of alleen wat mascara, en voor mijn werk loop ik altijd in makkelijk zittende kleding omdat ik veel op de grond zit met de kids en die trend zet zich vaak automatisch voort op mijn vrije dagen. Nee er moet echt wat gaan veranderen dus ik doe mee met deze Hot Mama Challenge!

Ook al ben je misschien geen blogger, je mag natuurlijk altijd mee doen!

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!