Hot Mama Challenge week 2: Me time

Zoals jullie hebben kunnen lezen doe ik mee met de Hot Mama Challenge die 9 mamabloggers met elkaar hebben bedacht. In 8 weken tijd gaan wij van Snot naar Hot! Deze week hebben wij de eerste opdracht gekregen:

De tweede challenge luidt: Deze week gaan we onszelf een beetje pamperen. Verwen jezelf! Me time! Als moeder heb je maar weinig tijd voor jezelf, daarom is het extra fijn om jezelf af en toe eens te verwennen. Neem een gezichtsmasker, eventueel ook een haarmasker en ontspan op je eigen manier (met een kop thee in bad, met een boek op de bank…).

Het was al weer een tijdje geleden dat ik echt goede ME time had gehad. Natuurlijk is het bloggen ook al een uitlaatklep en lekker tijd voor mijzelf. En doe ik ook wel spelletjes op mijn mobiel en kijk ik sporadisch tv. Maar ECHT ECHT Me time. Dat is soms best lastig als mama.

Me time is salsatime

Volg je mij op Instagram dan heb je vast al wel gezien dat ik deze week flink gedanst heb! Op donderdagavond heb ik altijd salsales en zaterdag ben ik voor het eerst in 6 jaar weer eens naar een salsafeest geweest.

me time

Uiteraard van te voren eerst even mijn nagels gelakt! Dat had ik ook al lang niet meer gedaan.

Van te voren was ik best zenuwachtig! Want ik ken niemand, ja die mensen uit mijn salsagroep die mij mee hebben gevraagd, maar toch eigenlijk ken je die ook niet. Gelukkig kom je bij een salsafeest niet om te praten, maar voornamelijk om te dansen! Dansen, pret hebben en kijken naar de prachtige shows natuurlijk die worden gegeven. Ik vond het best stoer dat ik in mijn eentje er naar toe ging. Als cursist mag je 1 keer per maand gratis op de gastenlijst ( beperkte plekken beschikbaar) parkeren en garderobe zijn gratis dus ik had mijzelf voorgenomen om gewoon te gaan en we zien wel!

Daar aangekomen had ik heel onhandig geen broek met zakken aan. Dus hup garderobe briefjes ene kant van mijn beha en wat briefgeld voor drankjes andere kant van mijn beha. Sja je moet wat en in je schoenen is ook niet zo lekker tijdens het dansen.

Ik was lekker op tijd en kon gelijk mee doen met de workshop Bachata Romantica. Even lekker in dansen en weer wat nieuwe pasjes leren. Ook de Bachata had ik al ruim 6 jaar niet meer gedanst, maar het ging lekker.

Ik heb deze avond niet bijzonder veel gedanst. In totaal met 4 verschillende mannen waarvan 1 uit mijn groep meerdere malen. Vond het toch wat onwennig. Je kent niemand, dus hebt  geen idee welk niveau ze dansen en om nou direct op mannen af te stappen vond ik ook weer zo wat. Gewoon vaker naar feesten gaan en dan leren ze je vanzelf kennen en ook goed voor mijn pasjes!! Na de shows die weer geweldig waren even nog gekeken bij de zaal waar Kizomba wordt gedanst en rond half 2 dan toch maar lekker naar huis gegaan.

Me time is we time

Officieel was de opdracht natuurlijk me time, maar in dit geval vond ik we time hier ook wel bij horen. Manlief is de laatste weken niet veel thuis geweest dus toen dochterlief lekker bij oma was en ik klaar was met werken zijn we heerlijk wezen eten bij La Cubanita in Delft ( plaats ik van de week wel een aparte blog over) en daarna naar de nieuwe James Bond Spectre. Een aanrader!

sangria spectre  m&m

Vanmorgen heerlijk tot kwart voor 11 uitgeslapen en daarna snel wat huishouden en boodschappen om gezellig naar de verjaardag van mijn neefjes te gaan.

Heerlijk die Me time!!

Missie geslaagd!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.