Hot Mama Challenge Week 1

Zoals jullie hebben kunnen lezen doe ik mee met de Hot Mama Challenge die 9 mamabloggers met elkaar hebben bedacht. In 8 weken tijd gaan wij van Snot naar Hot! Deze week hebben wij de eerste opdracht gekregen:

De eerste challenge luidt: ‘We beginnen makkelijk. Nog even lekker jezelf blijven, maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit. Net een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de hashtag ‪#‎vansnotnaarhot‬ Ennnnnn GO!’

3-1 Challenge

De challenge voor deze week is voor mij een 3 in 1 challenge geworden.

  1. Vind tijd en energie
  2. Ruim je kledingzooi/rommel/kasten op
  3. Maak van je eigen kleding een compleet nieuwe ‪#‎vansnotnaarhot outfit.

HotMamaChallenge

Tijd en energie

Tijd moet je maken en energie krijg je ook van zwoegen en trots zijn. Echter toen ik zag wat ik voor mij had liggen aan opruimwerk zonk de moed mij wel lichtelijk in de schoenen. Manlief was 3 dagen weg en ik had nog voldoende blogs in de planning staan om direct maandagavond te beginnen. Grote kop thee mee naar boven, wat vuilniszakken en gewoon beginnen plank voor plank.

Kleding uitzoeken en opruimen

hotmamachallengeweek1hotmamachallengeweek1hotmamachallengeweek1hotmamachallengeweek1hotmamachallengeweek1

De eerste avond ben ik ruim 2 uur bezig geweest. Manlief had twee planken uit zijn kast terug! En ik had een halve vuilniszak met kleding uitgeruimd om weg te geven. Ik was op de helft!

hotmamachallengehotmamachallengehotmamachallengehotmamachallenge

En ik had deze geweldige sexy sokken gevonden! Zwart met glitters en een mooie goud strikje.

hotmamachallenge

Dag 2 ook weer 2 uur geruimd. Een vuilniszak met schoenen en een vuilniszak met kleding om weg te geven op mijn weggeefhoek op Facebook.

Een kast met kleren die een maat te klein zijn. (wishful thinking!! )

hotmamachallenge

En de kleren die ik pas in nette stapeltjes. En ook nog een plank vol positiekleding die gewoon nog even in een doos naar zolder moeten, maar moet ik eerst weer even een doos hebben, dus voor nu nog even in de kast.

hotmamachallenge

De schoonmaakster maakte woensdag gelijk even boven schoon want waar veel kleding is, komt ook veel stof vrij en ik wil het dan wel gelijk ook goed voor elkaar hebben!

De derde avond ben ik een uur voor mijn opgeruimde kasten gaan staan en een outfit bij elkaar uitgezocht. Dat is niet zo makkelijk want voor mijn werk als gastouder heb ik een hoop comfortabele kleding die kapot mag worden, verfvlekken in mogen komen et cetera. En dan natuurlijk ook nog mijn gewone kleding voor vrije dagen en bijzondere gelegenheden.

Nieuwe hot mama outfit

Zo loop ik er normaal gesproken bij. Een lekker joggingbroek met een shirt erboven. Soms doe ik er een vest over aan, maar ik zit bepaald niet stil met mijn werk en gooi deze dan al gauw uit omdat het toch te warm wordt.

hotmamachallenge

Jawel het is mij gelukt! Met rode sleephakken, een zwarte legging ( kan nog niks straks hebben op mijn buikwond), strakke rode jurk en doorschijnend zwart truitje erboven voelde ik mij een mega hot mama! Dochterlief zei zelfs WOW mama wat ben je mooi! Blush dank je wel schatje!

hotmamachallenge

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vervolgens met dochterlief flink ging stappen naar Leidsehage en naar de Kerstshow  dus ik heb de hakken wel verruild voor een lager hakje.

Het grappige was dat ik op donderdagavond met de salsales gewoon mijn Hotmama outfit nog aanhad en Morry (de docent) besloot om een sexy handslide ladystyling toe te voegen aan de beweging die wij maakten. Met twee mannen die tijdens de les een klein fluitje/kreun gaven van WOW kon mijn dag niet meer stuk!

De bedoeling is nu natuurlijk dat ik de komende weken vaker een hotmama outfit aan ga doen. Op werkdagen is dat niet handig, maar op vrije dagen ga ik hier zeker mijn best voor doen. Voor accessoires is er echter nog een klus nodig en dat is mijn sieradenbord verplaatsen en sieraden uitzoeken. Gaat goedkomen. Voor nu:

Missie geslaagd!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.