Hot Mama Challenge van hot naar snot?

Het is voorbij… De hot mama challenge is helaas afgelopen. De afgelopen weken waren voor mij persoonlijk af en toe best een flinke uitdaging en manlief staat nu terwijl ik dit schrijf zelfs buiten te zagen voor mij. Maar is het gelukt ging ik van snot naar hot, of juist van hot naar snot? Het voelt als dat laatste daar ik nu een week verkouden ben. Ik neem je even mee naar een terugblik!

Hot mama outfit

snotnaarhot

Ja bij deze opdracht heb ik direct een grote schoonmaak gemaakt in mijn kledingkast. Ik kan trots vermelden dat het nog steeds zo opgeruimd is! Voor mij echt een grote vooruitgang dat ik dit ook gewoon netjes bij houdt. Het is ook zoveel makkelijker om op deze manier kleding bij elkaar te zoeken. Door de weeks in verband met mijn werk als gastouder loop ik nog lekker in relaxte kleding, maar in het weekend probeer ik er echt wat van te maken. En met succes want manlief reageert regelmatig met: Wat zie je er leuk uit!

Nieuw kapsel

HMC snotnaarhot kapper

Zoals jullie konden zien is er een groot stuk van mijn haar af. De complimenten vliegen echter om mijn oren dus ik vind het inmiddels ook leuk. Mijn krullen blijven langer in mijn haar zitten en ik kan nog steeds 2 staartjes of 2 vlechtjes maken. Een voordeel is dat ik geen crèmespoeling meer nodig heb en de helft van mijn normale portie shampoo gebruik.

Me time

sangria

Dit is af en toe echt nog een puntje. Vooral doordat afgelopen week dochterlief en ik ziek zijn geweest en manlief helaas tot 3 keer toe met spoed naar een klant moest waardoor zelfs terwijl ik ziek was het moeilijk was om goed aan mij zelf te denken. Zelfs zo erg dat ik geen ingeplande blogs heb en dus flink achter loop! Ik doe mijn best om weer wat te schrijven snel hoor. zoals deze blog nu 😉

Koop wat voor jezelf

koop wat voor jezelf

Dit leek de makkelijkste opdracht, maar was echt de moeilijkste. Nu ook voor de feestdagen wil ik het liefst een leuk kerstpakket voor mijzelf kopen, maar ik kan gewoon niet beslissen wat! Dus ik denk dat het een hotelovernachting wordt in een hotel met een kamer met een groot bad!

Hot mama make-up

hotmamachallenge make up

Ja deze gaat goed!! Ik heb zelfs lipstift in mijn jassen gedaan zodat ik altijd lipstift buiten de deur op kan doen! Goed he! haha Het is wel nog even wennen dat ik in de avond wat meer tijd nodig heb om mijn gezicht schoon te maken, maar hierdoor verzorg ik mijn huid ook weer beter door er lekker een nachtcrème op te smeren. Van Bol ontving ik zelfs een Nivea Cellular Anti-Age Nachtcrème om te proberen. Hier binnenkort dus meer over.

Bling Bling

sieraden bordsieradenkast

Ja en hier stond mijn man dus buiten voor te zagen. Het grote sieradenbord is dan eindelijk verplaatst naar de achterkant van dochterlief haar kledingkast wat weer een stukje blinde kastdeur van mijn kast is. En hij zit nu “as we speak”.

Maar dochterlief heeft weer koorts, het is nu 5 uur en ik moet zo gaan koken en dan volgt het avondprogramma.. dus de andere sieraden hangen van de week echt op hun plek.

Zo zie je maar weer. Een echte hot mama is dagelijks bezig met dit alles! 😉

energetix

Maar ook leuk nieuws want gisteren ontving ik wel een heel gaaf review product. Een armband van Energetix. Ook hier binnenkort meer over!

Van hot naar snot

samen ziekzakdoekjes

Ondanks dat ik dus afgelopen week strontverkouden was en nog steeds wel een beetje verkouden ben en dus officieel nu meer snot ben dan hot, voel ik mij toch wel meer bewust bezig om er leuk en verzorgd uit te zien. Zeker in het weekend en op mijn vrije dag doe ik er echt mijn best voor.

En dat was precies wat de opdracht van deze hotmamachallenge was. Bedankt dames voor het organiseren hiervan!

 

 

 

 

 

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

2 Responses

  1. Dat sierradenbord is geweldig! Meteen aan mijn man gevraagd of hij er ook eentje voor me wil maken. Verder een leuke blog ook!

    • ja gaaf he! Ik heb hem zelf gemaakt hoor haha. Manlief heeft hem alleen op de muur bevestigd. Hij kon moeilijk weten op welke hoogte ik alle spijkers wilde hebben. Ik heb dus mijn oorbellen in gripzakjes zitten en dit heb ik precies uitgemeten om geen millimeter te verspillen haha.
      Was wel een hoop hamerwerk pas op voor je duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.