Hot Mama Challenge 6: Bling bling

Jaja week 6 alweer, besef mij nu dat ik vorige week ook al 6 had neergezet maar dat het pas challenge 5 was haha. Ja die eerste challenge met mijn kledingkast voelde natuurlijk als meerdere uitdagingen. Deze week hebben de dames weer een leuke opdracht bedacht met sieraden. Geen probleem voor mij of wel?

Bling Bling

De Challenge van deze week luidt:  Bling Bling – Ben je al een echte hot mama? Sieraden staan deze week centraal, dus deze week doe je die ene ketting weer wat vaker om die je zo weinig draagt, of juist die oorbellen die je zo mooi staan weer vaker in. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Deze opdracht lijkt voor mij als sieraden verzamelaar niet moeilijk. Ik heb namelijk echt heeel veeel sieraden. Ik ben dol op sieraden en heb het liefst voor elke denkbare kleur een sieraad om te kunnen matchen bij mijn kleding. Ik hou van stoere sieraden, van klassieke sieraden, van simpele sieraden en van drukke sieraden. Gekocht of zelfgemaakt werkelijk van alles heb ik.

DIY sieradenbord

sieraden bord

Een paar jaar geleden maakte ik zelfs speciaal voor al mijn sieraden deze spijkerwand om alles op te kunnen hangen. Het zijn twee grote kurken prikbord platen waar ik allemaal spijkers in heb geslagen. Voor hele lange kettingen, normale kettingen, armbanden, oorbellen en grote dikke armbanden heb ik op lange witte spijkers gehangen.

Zoals je ziet heb ik alle oorbellen in kleine gripzakjes gedaan. Zo zorg je dat er geen vocht bij komt, dat je ze niet kwijtraakt en je kan oorbellen die heel erg op elkaar lijken bij elkaar doen in een zakje.

De platen zelf met een paar flinke schroeven in de muur! Goed vastzetten ( had ik eerst niet goed gedaan) anders komt het door het zware gewicht dus naar beneden zetten.. Ja dat is mij gebeurd En omdat het vlak naast een campingbedje staat heb ik voor de zekerheid de meeste sieraden eraf gehaald.

 sieraden hot mama challengesieraden hot mama challengesieraden hot mama challengesieraden hot mama challenge

Dat heeft alleen een groot nadeel. Dat is dat ik op allemaal verschillende plekken nu mijn sieraden bewaar en altijd alles kwijt ben. Dus ook deze challenge is weer een twee in 1 challenge voor mij geworden. Want de houten plaat wil ik in onze slaapkamer hebben achter een schuifdeur zodat dochterlief mooi van mijn sieraden af blijft 😉 en ik alles weer overzichtelijk kan zien.

Sieraden dragen

Maar goed de challenge gaat niet over sieraden hebben, maar over dragen. Ja en dat is met mijn werk als gastouder niet zo heel handig. Ik draag sowieso altijd mijn trouwring en meestal draag ik ook wel knopjes in mijn oren. Alleen vind ik het saai om altijd dezelfde gouden knopjes in te hebben en draag ik vaak dus ook allemaal andere oorbellen. Die ik dan weer in laat zitten uit gemak en die langzaam aan zwart en dof worden onder de douche en dan gaan irriteren. Dan doe ik ze weer uit en dan vergeet ik weer om nieuwe in te doen.

Lange oorbellen zijn namelijk niet handig met al die grijpgrage handjes in de buurt. In het weekend draag ik wel vaak lange oorbellen en doe ik ook veel afwisselen met kettingen en armbanden.

sieraden hot mama challengesieraden hot mama challengesieraden hot mama challenge

Zo had ik vandaag een babyshower van een vriendin en heb ik mijzelf lekker opgetut en met Bling Bling opgetuigd om maar even met kerstboom termen te spreken haha.

sieraden hot mama challenge

Zelfs mijn schoenen hadden bling!

Het doel was om vandaag dus het sieradenbord te verplaatsen naar de slaapkamer. Gezondheid gaat echter voor en met een ziek kind en zelf ook wat ziekjes zijn stellen we deze miniverhuizing maar even een paar dagen uit. Binnenkort het bewijs dat ik deze challenge wel als stok achter de deur gebruik om dit eindelijk echt te gaan doen en mijn sieraden weer overzichtelijk op te hangen. Dan kan ik mooi zien of ik nog wat extra’s kan vragen voor onder de kerstboom 😉

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.