Hot Mama Challenge 4: Koop wat voor jezelf

Al weer de 4de challenge in de #vansnotnaarhot challenge. Deze week vond ik de opdracht voor het eerst moeilijk!

De opdracht deze week is: “Shopping time! Deze week mag je jezelf verwennen met iets nieuws. Cadeautje van de goedheiligman Dat mag een nieuwe winterjas zijn, maar ook een oogpotloodje. Als het maar echt voor jou alleen is, iets wat je graag wilt hebben.”

Koop wat voor jezelf

Elke maandag en soms ook nog op woensdag doe ik boodschappen met de gastkindjes. Wij halen melk, fruit, brood en soms gezonde tussendoortjes als die op zijn. Dit keer belande er wel hele rare dingen in het winkelwagentje van dochterlief. Namelijk boodschappen voor mama zelf. “Wow mama wat een mooi doosje mag ik die? mama wat zit hier in? Mama wat is dit voor boek? ” Ja ik kreeg een heuze ondervraging over deze vreemde producten. Want mama koopt nooit wat voor zichzelf. Misschien 1 keer per jaar een tijdschrift in de vakantie periode. Of gewoon normale pickwick of huismerk thee. Speciale tussendoortjes die suikervrij zijn koop ik wel eens, maar deze had ik nog nooit gezien.

koop wat voor jezelf koop wat voor jezelf

Zo gebeurde het dat ik zomaar ‘s avonds laat op de bank zat met een grote kop thee, een glaasje rode wijn voor erbij en wat te snoepen terwijl ik dit enorm dikke boek van de Flow las. Ook nog eens #metime! WOW

Flow Book for paper lovers

Meer dan 300 pagina’s vol met mini kaarten, postkaarten, stempels, inpakpapier, knutselpapier, posters, stickers, kleurplaten en nog veel meer. Ik zag hem liggen en twijfelde geen moment. Hup de wagen in jij!

Ik ben ruim een uur aan het bladeren geweest en verbaas mij altijd weer over de prachtige vormgeving en tekeningen van de papieren extra’s van de Flow. Hier een paar van mijn favorieten:

Het boek staat vol met posters met leuke spreuken of tekeningen.

flow paper

Deze draaischijf is leuk om steeds bij een foto te gebruiken of bij een leuke instagram boodschap.

flow paper

Knutselwerkjes

Ja er zitten ook allerlei knutselprojecten in. Van enveloppen vouwen tot allerlei soorten huisjes vouwen om je eigen papieren dorp te vormen. Die bewaar ik voor als dochterlief wat ouder is om samen te doen. Leuk!

flow paperflow paper

Naast knippen en plakken kun je ook sommige platen kleuren.

flow paper

Er zit nog veel meer leuks in. Voor de creatieveling een leuke aanrader!

Coconut Bites

Ik zag deze Bites liggen en moest denken aan de boxbites en besloot ze direct mee te nemen. Raw food: Kokos, agave siroop en kokosolie.

Ze waren echt verrukkelijk ( zoals wij tegenwoordig zeggen als iets heerlijk is.. invloed van dochterlief hihi) Heel hoog bounty gehalte. Ik denk dat ik de volgende keer 2 dunne stukjes pure chocolade aan de boven en onderkant doe. Kijken hoe dat smaakt.

Clipper thee Love me Truly

Een thee die op de verpakking heeft staan, Love me Truly, daar kan niks mis mee zijn. Met een heerlijke melange van kaneel, gember en kruidnagel is dit een rijke chai – infuse thee. Perfect voor een moment van welverdiende tijd voor jezelf!

De thee deed mij erg aan de herfst en kerst denken. Een heerlijke thee voor koude dagen. Gember is verwarmend, wist je dat? Dit is een ideale thee bij een stoofpot of bij een lekkere zelfgemaakte notenappeltaart… mhmhm binnenkort maar weer eens lekker kokkerellen dus!

Met de decembermaand voor de deur heb ik nog wel als doel om nog wat voor mezelf te kopen wat niet door de mond gaat. Misschien een leuk sieraad of nieuwe kleding. Maar wat weet ik nog niet. Eigenlijk heb ik al genoeg.

Deze opdracht vind ik dus eigenlijk maar half geslaagd.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.