Highlights Cartoon Network juli 2019 incl. winactie

Dochterlief kijkt sinds kort Cartoon Network en dat vind ze enorm leuk. Papa en mama moeten er nog een beetje aan wennen dat kleine meisjes groot worden om eerlijk te zijn. In juli komen er nieuwe seizoenen van Craig van de Kreek, Ben 10 en Teen Titans Go! Zomerfeest. En ik mag een leuk pakket weggeven aan een van mijn volgers!

Craig van de Kreek

craig van de kreek cartoon network

Craig van de Kreek gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Zij beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe ‘Kreek Kinderen” elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

Kijk vanaf maandag 8 juli naar de gloednieuwe afleveringen van Craig van de Kreek. Doordeweeks om 09:05 uur, alleen bij Cartoon Network.

Ben 10

ben 10

Ben 10 is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

In de nieuwe afleveringen moet Ben o.a. van opa Max de Roestbak schoonmaken terwijl twee gemuteerde insecten van plan zijn om hem te stelen. Ben moet ze achterna voordat ze een onoverwinnelijk maden-monster oproepen om Las Vegas te verwoesten.

Gloednieuwe Ben 10 afleveringen vanaf 15 juli doordeweeks te zien om 20:15 uur, alleen bij Cartoon Network.

Teen Titans Go! Zomerfeest

teen titans go

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het Teen Titans Go! Zomer Dansfeest, vanaf 1 juli iedere dag om 07:55 uur bij Cartoon Network.

Winactie Ben 10

ben 10

Zijn er hier volgens met kinderen die Ben 10 fan zijn? Ik mag dit leuke pakket weggeven met een keychain, pen en schrift!

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • laat de reactie van je kind weten waarom hij/zij dit pakket wil winnen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.