Het grote mode stickerboek – een modebewust cadeautje

Mijn twee dochters en hun vriendinnen zijn gek op het zoeken van outfits bij hun poppen en zichzelf. Het grote mode stickerboek is dan ook zeker aan hun besteed. Met maar liefst 550 stickers zijn ze wel even zoet. Van vesten tot broeken en van schoenen tot tassen, ze kunnen helemaal los gaan met deze geschenkdoos vol boekjes. Het was vandaag slecht weer, dus de meiden konden lekker plakken!

Het grote mode stickerboek

Vier stickerboeken

Eigenlijk is de titel van deze geschenkdoos niet helemaal kloppend, want er zitten zelfs 4 stickerboeken in de verpakking. Voor elk seizoen konden mijn dochters los in het aankleden van de modellen. Het grote mode stickerboek bevat naast stickers ook advies om printjes te maken en aanwijzingen voor het inkleuren van de modellen. Niet alle stickers zijn van kleur voorzien, zodat de kinderen zelf aan de slag kunnen met hun favoriete kleuren.

De vier stickerboeken zijn hetzelfde van opzet. Elk boek begint met een uitleg over hoe het boekje werkt. Daarnaast heeft Het grote mode stickerboek volop ruimte om te plakken. Meerdere modellen staan afgebeeld en bij elke pagina hoort ook een stickervel. Dit is direct iets wat mijn jongste dochter jammer vond. Zelf is ze heel erg creatief en ze had heel graag zelf gekozen bij welk model ze welke kledingcombinatie aan kon doen. Aangezien de modellen niet in dezelfde houding staan afgebeeld, passen niet alle kledingstukken bij alle modellen.

Het grote mode stickerboek zorgt voor lang plezier

De hele middag zijn de meiden, samen met een vriendinnetje, aan de slag gegaan met de stickerboekjes. Toch zijn ze nog lang niet klaar! Dit is zo leuk aan Het grote mode stickerboek. De kinderen hebben er echt lang plezier van. Ook zorgen de boekjes voor verdieping in het ontwerpen van de mode. Het boekje is te gebruiken vanaf 7 jaar, maar ook nog voor mijn oudste dochter van 9 heel erg leuk. Zij ging los op het maken van printjes en andere details.

Het was even zoeken met welk materiaal Het grote mode stickerboek in te kleuren was. Vanzelfsprekend kun je op het papier zowel stift als kleurpotlood gebruiken, maar de stickers zijn glad. Beide meiden vonden goede kleurpotloden het mooist worden. Goedkopere kleurpotloden geven te weinig kleur af om ‘goed te pakken’ en stift veeg je er weer te snel af.

Leuk cadeautje voor een regenachtige dag

Het grote mode stickerboek is een leuk cadeau idee voor op het verlanglijstje van je dochter (of zoon natuurlijk). De meiden gaven aan dat het voor hun leeftijd, 7 en 9 jaar, perfect is! Zoek je nog iets voor een regenachtige dag? Dan is dit absoluut een aanrader.

Specificaties Het grote mode stickerboek

Auteur: Fiona Watt | Illustraties: Stella Baggott | Uitgever: Usborne | 4 stickerboekjes met 550 stickers | meer informatie vind je hier

Footer4 nieuw
Linda
Delen is enorm lief

Linda

Ik ben Linda. Samen met mijn man, twee dochters (2013 en 2015) en onze zoon (2017) woon ik in Meppel. Vier dagen per week werk ik als directeur en orthopedagoog in het basisonderwijs. In mijn vrije tijd yoga en dans ik graag en lees ik veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.