Het grote boek voor kleine klussers

Haal je gereedschap tevoorschijn. Meet, draai, klop, zaag en tel tot vijf! Het leukste boek voor peuters met handige handjes is het grote boek voor kleine klussers met “echt gereedschap”!

Het grote boek voor kleine klussers

het grote boek voor kleine klussers

De bladzijden van het boek zijn lekker dik en kunnen wel een stootje hebben. Al gauw blijkt waarom: er zit gereedschap in verstopt. Je kunt het als een puzzelstuk uit het boek halen en het na gebruik weer op dezelfde plek opbergen.

het grote boek voor kleine klussers

Op elke dubbele bladzijde staat een ander stuk gereedschap met en bijpassende opdracht. In die opdracht wordt dan ook weer een getal van 1 tot en met 5 verwerkt, zodat je kindje spelenderwijs leert tellen. Mijn zoontje is nu bijna anderhalf en is nog iets te ruw in zijn motoriek om de opdrachten uit te voeren en – vrees ik – de onderdelen niet meteen kapot te maken, ook al is het stevig gemaakt. Dus ik zet het nog even hoog in zijn boekenkast. Maar het kind in mij heb ik er wél op los gelaten en ik kan je vertellen dat dit boek een veilige manier is om te (leren) klussen!

Dit boek bevat: een hamer, een zaag, een schroevendraaier, een meetlint, schroeven, moeren en spijkers, gemaakt van stevig karton.

–Geschreven door Delicia

Huis gekocht?

Nou ik weet zeker dat Delicia haar zoon niet kan wachten tot hij oud genoeg is om er mee aan de slag te gaan! Als extra aanvulling wil ik nog even een tip geven aan alle mensen die net een huis hebben gekocht, of midden in een verbouwing zitten, of misschien wel kinderen van echte klusjesmannen!

Dan zijn er nu al 3 boeken die ik jullie aan wil raden! Dit geweldige boek voor kleine klussers, het timmermannetje en de bijbel voor klussers. 

Geweldig toch als je kleine hard mee slaat op de hamer of aan de slag gaat met een zaag!

Zien = leren, Nadoen = leren , Proberen = leren! Geef je er wel een leuke echte mini gereedschapkist bij!?! Dat maakt het wel echt helemaal af natuurlijk.

gereedschapskist

Ik vind deze Bosch gereedschapskist ter waarde van €36,19 echt helemaal geweldig!

Specificaties

Oorspronkelijke uitgever: Quarto Publishing Plc

Copyright tekst en illustraties: Quarto Children’s Books Ltd

Uitgeverij:    Lannoo

ISBN:              9789401449298

Prijs:              Het grote boek voor kleine klussers is voor €12.99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       10 pagina’s

Datum:          Verschenen in januari 2018

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 3 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij MamaScrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.