Het EK van 2021. Doe jij mee met onze voetbalpoule?

Vrijdag 11 juni start het EK van 2021 in Rome! Na een jaar uitstel vanwege COVID-19 kan het dan eindelijk beginnen. Een maand lang genieten van voetbal. Doe jij mee met onze poule?

Spelend door heel Europa

Het EK van 2021 wordt gespeeld in verschillende steden van Europa. Zo begint het in Rome en wordt de finale gespeeld op zondag 11 juli in Londen. Zelfs in Amsterdam is het EK te vinden. Vanaf vrijdag 11 juni staan er de komende 13 dagen tenminste elke dag één wedstrijd op het programma. Genoeg te zien en te beleven voor voetbalfans. We hebben er een jaar voor moeten wachten, maar het was het waard! Eindelijk kunnen we ons Oranje toejuichen. Althans, achter de tv dan.

Het speelschema van het EK 2021

Op de website van ekvoetbal.nl vond ik een mooie schema van het EK 2021 dat ik graag met jullie deel. Zo is het voor iedereen overzichtelijk wanneer wie speelt. Mocht je ook andere landen willen zien. Ikzelf kijk ook graag naar België. Moet ik alleen nog een mooi shirt scoren, want die van mij is 10 jaar oud. Maar goed, terug naar het schema.

EK 2021 Speelschema

Wanneer speelt Nederland?

Om je niet te laten turen naar zo’n schema heb ik de wedstrijden van Nederland hier voor je op de rijtje gezet

Zo 13 juni 21:00🇳🇱 Nederland🇺🇦 OekraïneCAmsterdam
Do 17 juni 21:00🇳🇱 Nederland🇦🇹 OostenrijkCAmsterdam
Ma 21 juni 18:00 🇲🇰 Noord-Macedonië🇳🇱 NederlandCAmsterdam

Mochten we eerste of tweede worden, dan gaan we door naar de achtste finale. Worden we derde dan maken we ook nog kans op de 8ste finale, maar dan ligt het aan de punten. Genoeg kans om die 8ste finale te halen tijdens het EK 2021.

EK 2021 poules

Het EK 2021 MamaScrapelle wedstrijd poule!

Op het werk, met familie of ergens anders. Overal verschijnen de poultjes voor het EK van 2021. Wij konden natuurlijk niet achterblijven! Onze eigen MamaScrapelle EK 2021 wedstrijd poule.

En je kan er ook wat leuks mee winnen! Degene met de meeste punten krijgt van ons een verrassing.

Hoe doe je mee?

  • Voorspel de eindstand van de eerste drie wedstrijden van Oranje. (bij de juist gekozen winnaar verdien je 2 punten, met de juiste uitslag 5 punten!)
  • Verdien extra punten door de tussenstand goed te voorspellen. (5 punten per juiste voorspelling!)
  • Schrijf op hoever jij denkt dat Oranje komt. (strand bij deze ronde, achtste finale, etc of speelt de finale. Voor de juiste voorspelling verdien je 5 punten)
  • Voorspel de winnaar van dit EK (5 punten)
  • Voorspel hoeveel rode en gele kaarten Oranje gaat krijgen. Bij een gelijkstand wordt dit de beslissende vraag.

We wensen iedereen heel veel succes Let the games begin!

Mailen mag naar ellen@mamascrapelle o.v.v. EK 2021 poule!

Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.