Het 4 weken Vega Ebook, lekkere gerechten én heerlijk praktisch.

Sinds februari van dit jaar ben ik minder vlees gaan eten. Op verzoek van mijn kinderen (12 en 7). Daarnaast aangespoord door de Veggie-challenge. Ik merk dat ik het steeds lastiger vind om leuke lekkere vegetarische recepten op tafel te zetten. Ik was dan ook blij met het 4 weken Vega Ebook van Roos Houwer. Makkelijk met recepten voor een hele maand. Per week ingedeeld. En dan ook nog inclusief boodschappenlijst voor die specifieke week. Wat ik ervan vind? Lees vooral deze blog!

4 Weken Vega Ebook

Mét boodschappenlijst

Ik vind het leuk om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Of vanuit een kookboek óf zelf verzonnen. De afgelopen periode is het niet makkelijk geweest om én te werken én leerkracht te zijn voor de kinderen. Ik wilde niet ook nog stress hebben van bedenken wat te eten en boodschappen doen. Tegelijkertijd wilde ik er nog steeds plezier aan beleven. Daarom heb ik in deze tijd regelmatig een maaltijdbox besteld. Ik wil heel graag terug naar hoe het voorheen was. Het 4 weken Vega Ebook van Roos Houwer kwam als geroepen! In dit boek wordt voor een hele maand vegetarische recepten aangeboden. Heerlijk praktisch mét boodschappenlijst. Ik heb het boodschappenlijstje uitgeprint. Gekeken wat ik al had en kon er zo mee naar de supermarkt. Digitaal kan natuurlijk ook.

boodschappen 4 Weken Vega Ebook

4 weken Vega Ebook met recepten per week

Boodschappen doen heb ik altijd heel leuk gevonden. Als kind van een kruidenier ben ik opgegroeid in de supermarkt. Ik ben er thuis. Sinds corona is dat helaas veranderd. Voorheen kon ik er heel lang over doen om bijvoorbeeld olijfolie uit te kiezen. Nu draal ik niet en doe zo snel mogelijk mijn boodschappen. Wat zo heerlijk handig is aan het 4 weken Vega Ebook is dat het ingedeeld is per week. Je hebt dus voor 4 weken lang lekkere vegetarische recepten. Als je wil hoef je er de hele maand niet over na te denken. Je selecteert een week die je lekker lijkt en je kookt de recepten die in die week gepresenteerd worden. En wil je een selectie maken uit de recepten, dan kan dat ook natuurlijk.

Vega Ebook. Zijn de Vegetarische recepten lekker?

spaghetti gepocheerd ei

Zoals eerder aangegeven merk ik dat ik het lastig vind om steeds nieuwe lekkere vegetarische recepten op tafel te zetten. In het 4 weken Vega Ebook vind je heerlijke recepten. Ik heb de gerechten uit week 2 geselecteerd. Ook voor kinderen zeer geschikt, bijvoorbeeld spaghetti met gepocheerd ei. Die was overigens meteen favoriet bij alle gezinsleden. Heerlijk! Ik kan in ieder geval weer een maandje vooruit! Hopelijk ga ik ooit weer fijn vinden om in de (super)markt op mijn gemakje rond te struinen. Proefend en keurend in mijn hoofd de gerechten aan het maken die ik graag wil proberen.

Roos Houwer en 4 weken Vega

Het 4 weken Vegan Ebook is te vinden op de website 4wekenvega van Roos Houwer. Roos heeft het Ebook 4 weken Vegan ontwikkeld om mensen te laten zien hoe veelzijdig vegetarisch koken kan zijn. Daarnaast heeft een maaltijdplanning ook nog meer voordelen: het bespaart geld en je hoeft minder eten weg te gooien. Op de website van Roos vindt je nog meer vegetarische recepten. Daarnaast vind je wat meer informatie over Roos zelf. Ze woont in Londen en is werkzaam als Marketing Director bij een B2B bedrijf. Eten en koken is haar grote passie.

4 Weken Vega Ebook avocado zoete aardappel

Het 4 weken Vegan Ebook met 10 euro korting

Ben je ook enthousiast geworden? En wil jij ook graag het 4 weken Vegan Ebook gebruiken? Het Ebook is verkrijgbaar via de website 4wekenvega. Roos heeft een speciale kortingscode aangemaakt voor lezers van mijn blog.

Als je de code LWEETHETWEL invoert krijg je 10 euro korting. Het boek kost dan nog maar 12,45.

L weet het wel
Delen is enorm lief

L weet het wel

Mijn naam is Elles. Jullie kennen me inmiddels via de reviews die ik af en toe schrijf. Onder de rubriek Lweethetwel zal ik regelmatig een blog plaatsen met een verhaal of tips en ideeën waar jullie hopelijk wat aan hebben. De meeste mensen hebben een druk leven. Ik probeer het huishouden zo gestructureerd mogelijk te doen. Het huis is meestal een troepje, maar er zijn wel een aantal dingen die ik geregeld wil hebben, dat is boodschappen, (af)was en eten. Dit ook om rust te brengen in een hectisch leven. Nu valt het bij ons nog wel mee, want wij werken beiden niet full-time, maar dan nog. Iedere dag is er wel iets te doen, zoals training, zwemles of avondwerk. Daarnaast ben ik spaarzaam opgevoed. Ik zal niet snel iets weggooien en zoek dan recepten waarmee ik het eten kan opmaken. Dat vind ik ook leuk om mee bezig te zijn, want ik kook graag. Vandaar deze vaste rubriek met verschillende thema's. . En zo af en toe zal ook hier een gast een blog plaatsen. En wie weet wordt het wel L&Lwetenhetwel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.