HEMA Sinterklaasafdeling voor een gezellig huis

Voor wie nog leuke dingen voor Sinterklaas zoekt raad ik je zeker aan om ook even bij de HEMA te kijken. Ik vind het altijd leuk om de woning een beetje vrolijk te versieren. Gaan jouw speelgoedpieten langs bij grachtenpanden? Versier je woning en vind knutselmatieraal voor je surprise bij de HEMA Sinterklaasafdeling .

Grachtenpanden

Weg met de traditionele poppenhuizen, hallo grachtenpanden! Koop er 1 , of 2 of 3? Maak een hele straat met huizen en laat je poppen hier gezellig in wonen en bij elkaar op visite gaan. Wel even letten op de regels die nu geldig dus maximaal 2 mensen op bezoek 😉

Geweldig om te combineren met playmobil pieten en Sinterklaas of met andere houten poppenhuisspullen. Je kan hier natuurlijk eindeloos mee varieren!

Schoencadeautjes van de HEMA Sinterklaasafdeling.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor schoencadeautjes dan ben je bij de HEMA Sinterklaasafdeling op het juiste adres.

Van snoepgoed tot knutselspullen. Van klein speelgoed naar knuffels en nagellak. Er is zoveel leuks! Voor mijn dochter verdwijnt er meestal wel een nagellakje in mijn mandje

HEMA Sinterklaasafdeling

Sinterklaasversiering voor in huis

Natuurlijk moet het huis wel versierd worden met sinterklaasversiering. Al is de kans klein dat je dit jaar een Sint en pieten uit kunt nodigen en worden de 5 decemberavonden klein gevierd. Voor je kind wil je het gewoon zo gezellig mogelijk maken. Dus in plaats van alle extra kosten voor drank en lekkers voor je visite, dan maar wat extra voor een super gezellig sfeervol huis! Ook dat vind je op de HEMA Sinterklaasafdeling.

Raamstickers. Ik heb vaak op het raam bij de eethoek en op het raam aan de straatkant wat raamstickers zitten. Als de kindjes aankomen wijzen ze altijd de plaatjes aan, maar ook schoolkinderen en peuters die langslopen blijven altijd staan wijzen. Ik had al bij verschillende winkels gezocht, maar nu eindelijk gevonden. Gewoon bij de HEMA! Wil je zelf aan de slag kijk dan bij onze raamtekeningen met gratis downloads!

Ga jij je huis versieren met spullen van de HEMA Sinterklaasafdeling?

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

  1. Pingback: Sinterklaastag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.