Hello Kitty drinkbeker, Bergzalf, drakenzout, bobobuddie

De afgelopen weken heb ik voor collegablogger Mamaliefde het een en ander mogen reviewen en hebben we een nieuwe drinkbeker voor dochterlief gekocht om te testen. Nieuwsgierig naar bergzalf, toveren in bad met Kneipp en de Bobobuddie knuffel? Lees vooral even verder.

Een tijdje geleden hadden we de kinderen van vrienden gezellig te logeren. Beide hadden een hele leuke drinkfles van peppa pig en woezel en pip. Rosti Mepal heeft een heel nieuw assortiment met leuke tv figuren erop te koop bij de Blokker. Voor elk kind is er wel een geschikte drinkfles of lunchbeker. Dochter wilde ook zo’n drinkfles en deze mama vond dat ook wel een leuk idee dus papa naar de Blokker gefietst en eentje van Hello Kitty meegenomen. Sja deze mama is gek van Hello Kitty en dochterlief inmiddels ook ( gelukkig haha).

drinkbeker blokker

Vrolijk drinken

Ze zien er vrolijk uit en hebben een handige tuit erop zitten. Er kan 275ml drinken in. Het vergt nog wel enige duimtraining om de fles zelf open te maken. Onze dochter van 2 lukt het nog niet, maar het logeetje van 3 kreeg het wel  voor mekaar. De fles is wel erg fijn om vast te houden en het levert veel plezier op met ronddraaien om te kijken waar Hello Kitty nou is gebleven en de hartjes tellen. Bij de popup fles hoort ook een handige klip waarmee je de fles aan je riem of tas kunt hangen. Voor een peuter is dat natuurlijk niet nodig en de klip kun je ook achterwege laten.

Niet lekvrij

dop valt losdrinkmechanisme

Helaas zijn de bekers niet volledig lekvrij. En als de beker valt vliegt de bovenkant van het deksel gelijk los. Door het vele vallen was bij ons het drinkmechanisme ook al een keer losgesprongen. Dus voor de kleine peuters nog niet heel optimaal om er zelf mee rond te lopen.

Ga je dus niet voor antilek dan is dit een hele leuk drinkbeker!

Bergzalf

bergzalf dr leenarts

Dochterlief had nog steeds wat last van berg op haar hoofdhuid. Wat bruingelige plekjes bleven hardnekkig zitten. Omdat ik nu haar haar soms in een half staartje of twee staartjes doe zag je die plekjes opeens weer zitten. Tijd om daar wat aan te doen. Blij verrast waren we met de resultaten van de bergzalf van Dr. Leenarts. Binnen 1 nacht was de berg volledig weg. En nu een paar weken later is het nog steeds weg! Lees de volledige review hier.

Toveren met badzout van Kneipp

toveren in bad

Simsablim Abacraba! Met een klein toverstokje gaat dochterlief regelmatig het huis door. Ze vind het prachtig als ik speelgoed, centjes of eten wegtover en weer tevoorschijn weet te krijgen. Zelf probeert ze het ook steeds. We kregen de kans om het badzout van Kneipp uit te proberen ( eigenlijk vanaf 3 jaar pas). Echt toverzout wat uit 2 zakjes bestaat. Blauw en geel wat samen dus groen wordt. WOW dat is mooi! Ook heeft Kneipp nu prinsessenbadschuim, prinsessenshampoo en douche en drakenkracht shampoo en douche. Wat hebben we genoten! Lees de volledige review hier.

Bobobuddie Aap

bobobuddieaap in auto

Inmiddels hebben we Aap al even en dochterlief is er nog steeds heel gek op. Hij is ook ideaal om mee te nemen onderweg. Haar zonnebril en een klein boekje en een vestje zitten er standaard in. En als ze onderweg moe wordt heeft ze een lekkere zachte knuffel om mee te knuffelen. De bobobuddie is er in een aantal dieren en uitvoeringen. Zo is er ook een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant en een aap. En kun je kiezen voor een knuffel met looplijn, een blankie voor om de pols en dus de variant met een dekentje in de rugzak. Laatst kwamen we er achter waarom ze de aap heeft uitgekozen. “Dora heeft Boots! Line heeft Aap.” Lees de volledige review hier.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.