gympen van tamaris

Gister was het prahtig weer! De lente is er echt en ik heb alle snowboots en skipakken naar de berging gebracht. Die hebben wij voorlopig niet meer nodig. Tijd om alle kaplaarzen voor het park/bos erbij te pakken en de zomerschoenen langzaam te voorschijn te toveren. En ik kon gisteren ook mijn nieuwe gympen van tamaris uitproberen! 

Lente zomer garderobe

In dochterlief haar kledingkast heb ik alle winterkleding al opzij geruimd. Ook hielden we een kleine passessie of ze alles nog wel past. De groeispurten lijken maar aan te houden. 5 cm sinds januari zit er al weer bij. Voor haar wacht ik met de schoentjes nog maar even tot het echt zomer is want geen idee wat haar voeten nog gaan doen de komende maanden.

Sans-online

Zelf was ik ook toe aan nieuwe kleding en ik kreeg een code van sans-online om deze webwinkel eens een keer uit te proberen. De jurken gaan echter maar tot maat 46 of XXL en de Tops gaan zelfs maar tot maat 44 of XXL.

Dus helaas hebben ze geen dameskleding in mijn maat. Even dacht ik nog om dan maar wat voor dochterlief uit te kiezen, maar het is echt een winkel voor volwassen mensen dus ik besloot een kijkje bij de accessoires en schoenen te nemen.

Gympen van Tamaris

gympen van tamaris

Toen vielen mijn ogen op deze super vrolijke hippe gympen van Tamaris. Goud en roze I love it! Ondanks mijn achillespeesklachten besloot ik dat ik in de zomer ook wel af en toe best op gewone gympen van Tamaris kan lopen en besloot een gok te wagen.

De bestelling verliep soepel en al snel had ik mijn goud roze gympen van Tamaris binnen. Ik moet altijd denken aan die reclame van tv en nu kan ik ook zeggen dat ik op Tamaris loop haha.

De gympen wilde ik natuurlijk pas aan op een dag dat er geen regen zou vallen dus het was even wachten maar gisteren was het zo prachtig weer dat ik ze eindelijk aan kon doen! Best spannend om een hele dag weer op gympen te lopen.

Wow mama wat heb je een mooie schoenen!

Gisteren heb ik er de hele dag op gelopen en ik heb geen blaren en maar een klein beetje last van mijn achillespezen! Ideaal ik ben happy. En dochterlief ook want die vond mijn schoenen prachtig!

Heb jij wel eens wat besteld bij Sans Online? Wat vind jij van deze webwinkel?

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.