Girly confession.. Nagellak

De meeste vrouwen zijn verslaafd aan schoenen of handtassen. Of hebben heeeeeel veeeeel kleren in hun walking in closet hangen. Deze mama heeft andere verslavingen. Namelijk sieraden en nagellak.

Een paar jaar terug had ik zelfs zoveel nagellak dat het niet meer in mijn nagellak mandje paste en heb ik veel flesjes aan de kinderen van een vriendin gegeven. Konden die zich mooi uitleven.

Hieronder een groot gedeelte lakjes van mijn verzameling. Her en der in huis liggen in toilettassen en bij schoonouders ook nog verschillende kleurtjes. oeps.. ja ik heb echt veel.

nagellak

Ooit heb ik zelfs een tijd acrylnagels gehad, maar ik vond het zo saai dat ik dan 6 weken met dezelfde nagels rondliep, en dat dat lelijk uitgroeide omdat mijn nagels snel groeien. Daarna heb ik heel lang broze nagels gehad die heel snel braken. Ik raakte toen in aanraking met de nagelproducten van Oriflame. Ik heb toen een tijd lang intensief Nail hardener, Nail Food en Nail Shield gebruikt.

Oriflame

Een tijd lang ben ik adviseuse bij Oriflame geweest. Een van de eerste producten die ik kocht voor in mijn beautykoffer waren nog meer kleurtjes nagellak. Inmiddels ben ik alleen nog maar beautylid en kan ik nog met korting voor mezelf en vrienden bestellen maar nog kan ik het niet weerstaan om nagellak te kopen.

nagellak

Zo heeft Oriflame al een tijdje een totaal nieuwe lijn. The One. En hier moest ik natuurlijk ook weer veel kleurtjes van kopen. Mijn Base & Top Coat en Nail hardener zijn vast onderdeel van de laagjes lak. Het werkt echt mijn nagels zijn veel sterker geworden en splijten en scheuren eigenlijk nooit meer.

Dochter en nagelllllaaak

Dochterlief is ook dol op nagellak. Ze mag het niet zo vaak op, maar als ik het dan opbreng dan straalt ze en showt vol trots haar mooie nagelllaaak zoals ze dat zelf zegt.

In de goodiebag van PR4kids zaten twee leuke flesjes nagellak van little miss juliette. Die moest dochterlief natuurlijk direct hebben.

nagellak

En daarna even showen! Mama mocht van haar de blauwe nagellak wel opdoen. Ze weet ondertussen dat dit een van mijn favoriete kleurtjes is ­čÖé Slimme meid!

nagellak

Heb jij ook een verslaving?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.