Gigantosaurus

Verschrikkelijk lang geleden toen de vulkanen het nog deden speelden er 4 kleine dino’s spoorzoekertje. Hun ouders waarschuwden hun voor de Gigantosaurus altijd honger en trek grote klauwen en een bijtgrage bek. Dit is het begin van een kei leuk kinderboek de Gigantosaurus! 

Gigantosaurus

De gigantosaurus

In het echt heeft deze dinosaurus niet geleefd, maar er was wel een dinosaurus die erg op hem leek. De Giganotosaurus. Maar Jonny Duddle heeft er een mooi spannend verhaal van gemaakt!

Jonny Duddle is de schrijver van het geweldige prentenboek piraten in de straat. Op dezelfde stoere wijze heeft hij dit prentenboek gemaakt wat prima past in het thema van de kinderboekenweek “Griezelen”.

Op avontuur

Botje, Daantje, Beentje en Dina spelen samen terwijl Daantje op de uitkijk gaat staan. Opeens hoort hij STAMP STAMP STAMP! “Ren voor je leven de Gigantosaurus verstop je gauw!” Maar nee het was een grapje het was de Triceracops.

Ze speelden verder en Daantje ging weer op de uitkijk staan. Nu hoorde hij BOEM BOEM BOEM! “Ren voor je leven de Gigantosaurus verstop je gauw!” maar het was de Diplodocus, een lieve vegetarische dinosaurus maar.

De gigantosaurus

Ze speelden weer verder en Daantje ging weer op de uitkijk staan. Nu hoorde hij KLABAM KLABAM KLABAM! “Ren voor je leven de Gigantosaurus verstop je gauw!” maar nee het was de Stegosaurus maar.

Van al die grapjes geloofden zijn vrienden hem niet meer zo goed toen hij een vierde keer weer riep dat de Gigantosaurus er aankwam. Toen het hem echt bleek te zijn waren ze in shock. Daantje was verdwenen en ze hadden nog wel geleerd zich goed te verstoppen door hem.

Gelukkig was hij niet opgegeten! Daantje had zich ook goed verstopt!

De gigantosaurus

Dit prentenboek is als geschenkverpakking te koop inclusief een knuffel voor €15,99. Als kartonboek voor €9,99 en als prentenboek voor €13,99.

Specificaties

Auteur:          Jonny Duddle

Uitgeverij:    de Fontein

ISBN:              9789026143007

Prijs:              Gigantosaurus cadeaupakket is voor €15,99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      36 pagina’s

Datum:          Verschenen in Februari 2017