Geen zin om zelf cadeaus in te pakken

Cadeaus, Kadootjes en nog meer Cadeaus. Hoe je het ook wilt schrijven, er wordt veel gekocht deze dagen en daarna ben je alles aan het inpakken, inpakken, inpakken. Dat is zo’n beetje naast al dat winkelen, wat je als ouder van jonge kinderen doet met de feestdagen. In sommige winkels kun je je cadeau prima laten inpakken, maar in veel winkels ook niet. Of ze geven pakpapier mee om het thuis zelf te doen, of je vindt het inpakpapier zo lelijk dat je het dan toch maar zelf doet.

Bij mij gaan er echt rollen inpakpapier doorheen. Zeker omdat ik voor de gastkindjes ook altijd een schoenkado en zakkado doe met Sinterklaas en onder de kerstboom ligt er ook altijd een kadootje voor ze klaar. Voor de kinderen doe ik niet bepaald de moeite om het allemaal super mooi in te pakken. Voor tips kun je altijd een van mijn oude blogs lezen.

De Hoven pakt je in

De hoven pakt je inDe hoven pakt je in

Vrijwilligers van Winkelcentrum de Hoven in Delft hebben hier wat op bedacht. In de activiteitenhoek is een heus inpakcentrum ontstaan. Je kunt hier in alle rust ( als er niet een enorme rij achter je staat) je kado’s inpakken en ben je hier niet toe in staat dan willen de vrijwilligers dit met alle liefde ook voor jouw doen!

De hoven pakt je in

Extra leuk is dat kinderen er een kleurbouwplaat van een schoen op kunnen halen en deze voor morgenmiddag weer in kunnen leveren. Zaterdag 28 november komen Sinterklaas en de Zwarte Pieten in het winkelcentrum en dan worden deze schoentjes gevuld! Ga dus nog snel langs bij het inpakcentrum en kleur te plekke je schoentje en zet hem neer!

De hoven pakt je inDe hoven pakt je inDe hoven pakt je in

Programma zaterdag 28 november:
12.30 uur: Aankomst Sint en Pieten in winkelcentrum de Hoven

13.30 uur – 14.15 uur: Sint neemt plaats en treed op, kids kunnen op de foto met Sint

14.15 uur – 16.30 uur: Sint beweegt zich door het centrum heen.

Alle schoentjes die ingeleverd zijn, staan gevuld bij de open haard in de Inpakwinkel.
Veel plezier!

Tussen 13.15 uur en 14.30 uur is de Inpakwinkel en het speeltoestel gesloten.

De inpakservice is er tot aan de kerstvakantie dus ook voor je kerstcadeaus kun je terecht!

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.