Kinepolis opent kaartverkoop voor Kids Weekend Frozen 2

Frozen fans opgelet! Kinepolis heeft de kaartverkoop geopend van het nu al populaire Kids Weekend rondom de supercoole Disney-film Frozen 2. Scoor snel je tickets voor 23 of 24 november en geniet van een speciaal weekend in het teken van ijskoningin Elsa en prinses Anna! Mijn dochter is er helemaal klaar voor! Die van jouw vast ook!

Frozen 2 bij Kids Weekend Kinepolis

Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur tijdens het speciale Kids Weekend op 23 en 24 november. Er zijn verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)! Elke bioscoop heeft mooie prijzen voor de bezoekers die het meeste lijken op Anna, Elsa of Olaf, dus lieve kinderen kom vooral verkleed!

Wij gaan op zaterdag naar Frozen 2 bij Kinepolis Zoetermeer en ik kan nu al niet wachten op al die kleine schattige Anna’s en Elsa’s, stoere Olafs en Kristoff’s. Smelt!

Frozen 2 bij Kinepolis

Over Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Ze komt er achter dat ze nog meer magische krachten heeft. Maar waarom dat weet ze niet. Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Er is een verborgen betoverd bos is waar Elsa en Anna samen in terechtkomen.

Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. 

Into the Unknown

Wil jij alvast oefenen met het nieuwe liedje van Frozen 2? Kijk dan even naar deze lyrics video

Praktische info

Frozen 2 bij Kinepolis
  • Wat: Kids Weekend: Frozen 2
  • Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november
  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Speelduur: nnb
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.
  • Meer info
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.