Feestdagen outfits van mijn dochter

De feestdagen en een jonge dochter hebben geeft bij veel mama’s een glimlach op hun gezicht. Prachtige outfits worden er samen gesteld om dochterlief elke feestdag in December er prachtig uit te laten zien. Vaak zien de kinderen er nog prachtiger uit dan mama en papa doen, simpelweg omdat je je als ouder al gauw wegcijfert. En zeg nou zelf, je kijkt toch ook veel liever naar al die schattige meisjes en jongetjes die er op hun mooist en schattigst uit zien in hun glitter jurkjes en mini kostuums. Ik word er in elk geval altijd erg blij en vrolijk van.

Dit jaar heb ik voor dochterlief een paar outfits voor de feestdagen. Tweedehands en nieuw en ik maakte ook een wishlist wat ik nog meer prachtige outfits vind.

Something old

Dit mooie jurkje had ik tweedehands gekocht voor maar €5 euro. Vorig jaar heeft ze hem tijdens de feestdagen aan gehad en dit jaar kan ze hem hopelijk weer aan. Zelf ben ik gek van Hello Kitty, en dochterlief gelukkig ook. Prachtige kleur rood is het trouwens. Echt een kerstkleur!

20151126_170052_resized20151126_170015_resizedKerst2014

Something New

Dit jaar wilde ik ook iets nieuws kopen. Bij de Zeeman kocht ik deze prachtige witte jurk met een zwart glitterjasje met bijpassende legging. Legging en jasje kan ik dan ook nog met een leuk shirt combineren met een spijkerrok bijvoorbeeld. Vind het altijd wel leuk om een en ander te combineren.

20151126_170236_resized

Something Borrowed

En kun je je de Dancing Dresses van LoFff nog herinneren?

LoFff Tumble n dry

Die moesten wij helaas weer terugsturen want die was alleen als bruikleen beschikbaar. Maar die stond haar ook zo enorm schattig.

Something to Wish for

Deze prachtige jurkjes kwam ik tegen op de site van Esprit en vind ik prachtig om te zien. Uiteraard met een bijpassend vestje die bij alle drie de jurken past.

SP Esprit SP EspritSP EspritSP Esprit

Meisjessieraden

Als je een kleine meid hebt die al heel netjes met haar kralenkettingen omgaat, of met jouw sieraden als ze die om heeft, dan kun je langzaam aan haar echte juwelen gaan laten dragen. Als dochterlief 3 is krijgt ze een sieradensetje van ons. Uiteraard ben ik al flink aan het rondsnuffelen hiervoor.

Op de site van Esprit kun je ook de meest schattigste sieraden vinden om de outfit helemaal compleet te maken.

SP espritSP esprit

Of wat dacht je van deze prachtige sieraden van Lovy. Deze worden helemaal met de hand gemaakt en zijn te personaliseren met bijvoorbeeld een bedel met de naam van je kind of een datum.

Lovy KerstLovy Kerst

Heb jij de outfits voor je kind(eren) al compleet voor de feestdagen?

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.