Emma Bos Eenhoorn Expert

Heel veel meisjes voelen zich op dit moment een eenhoorn expert. Zo mocht ik gisteren met 3 eenhoorn meisjes op stap! Dochterlief neemt haar taak als eenhoorn expert erg serieus en verzamelt alles wat met eenhoorns te maken heeft. Weten jullie nog de grote muurposter van een eenhoorn?  Dit boek krijgt ze dan ook van ons met de feestdagen. Vanmorgen ging ze er even snel mee op de foto. In de hoop dat ze het niet onthouden heeft over 2 maanden haha. Emma Bos Eenhoorn expert is een prentenboek over een echte eenhoorn expert! Maar zou zij de echte eenhoorn wel herkennen?

Emma Bos Eenhoorn expert

Emma Bos Eenhoorn expert

Emma Bos Eenhoorn expert woont samen met een eenhoorn. Nou ja ze woont samen met 17 eenhoorns. Het moge maar gelijk duidelijk zijn dat die 17 eenhoorns een baby broertje, haar poppen, hond en katzijn. Alles wat omgetoverd tot een eenhoorn.

Emma Bos, Eenhoorn expert

Ze is een echte eenhoorn expert en ze leert ze alles over magie. Tijdens een van die lessen zien wij als lezer een echte eenhoorn binnen komen wandelen. Haar eenhoorns zien de eenhoorn ook , zo zien we op de foto, maar ziet Emma haar wel?

Emma leert haar eenhoorns op voedsel jagen en de gevaren van ballonnen. Als een eenhoorn zijn hoorn verliest dan maakt ze die weer. Haar moeder snapt niet dat magie belangrijker is dan troep. ( daar snap ik ook niks van, zou dat een moeder ding zijn?)

Emma Bos, Eenhoornexpert

Het is in elk geval heel moeilijk om een eenhoorn expert te zijn. Sommige mensen weten niet eens hoe een ECHTE eenhoorn eruit ziet.

Ik vraag mij af of Emma Bos eenhoorn expert,  dat ook wel weet, want volgens mij heeft ze de eenhoorn uit het boek niet 1 keer gezien! Haar eenhoorn klasje in elk geval wel en dus gaat de eenhoorn weer weg.

Hoe ziet een eenhoorn eruit?

eenhoorn selfie

Kinderen zullen niet gelijk doorhebben dat Emma de eenhoorn helemaal niet ziet, maar zij zien de eenhoorn wel! En ook de neppe eenhoorns die Emma druk aan het lesgeven is.  Leuk om met je kind over eenhoorns te praten en samen te bepalen hoe ze er uitzien!

Specificaties

Uitgeverij:    Rubinstein

Auteur:          Morag Hood en Ella Okstad

ISBN:              9789047625513

Prijs:              Emma Bos, eenhoorn expert is voor €12,99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      32 pagina’s

Datum:          Verschenen in juni 2017

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.