Skip to Content

Elodie EAT, een stijlvolle vintage collectie voor aan tafel

Babymatters.com heeft wat te vieren en ik vierde dit met ze mee! Elodie creëerde namelijk een nieuwe collectie bestek en servies voor de allerkleinsten, al kom ik hier nog wel even op terug later. Elodie EAT is tijdloos, stijlvol, charmant en duurzaam. En ik kan nu al zeggen dat ik onwijs enthousiast ben. Al denk ik dat de foto’s al voor zich zullen spreken.

Elodie EAT

Elodie EAT

De collectie bestaat uit prachtige rustige kleuren. Het servies is van bamboe wat duurzaam is. Het bestek is van roestvrijstaal waardoor het lang meegaat. En het katoen is van de beste kwaliteit. De uitstraling is feestelijk maar door het stevige materiaal is het ook geschikt voor dagelijks gebruik. En waarom niet een feestje maken van elke maaltijd? Met de Elodie EAT kan dit gewoon zonder veel moeite.

Elodie EAT

Perfecte kraamcadeau

Ik vond het best moeilijk om een mooi babybestek te vinden. Vaak zitten er dieren op, wat leuk kan zijn, maar ik hou meer van eenvoud. Wel met oog voor detail. En dat heb ik gevonden in Elodie EAT. Je kan kiezen uit goudkleurig en vintage zilver. Er is een driedelig bestek setje, een voedingslepel en er zijn mooie bamboe lepels. Daarnaast hebben ze prachtige katoenen servieten met in dezelfde roestvrijstalen kleur servetringen. Het bestek en servietring kan je laten graveren als kraamcadeau. En wat dacht je van een naam laten borduren op de servieten?

Servies

Het Elodie EAT servies heeft prachtige rustige kleuren en is van bamboe gemaakt. En als extra pluspunt, het bord en bakje bevatten zuignappen! Ideaal voor de grijpgrage ontdekt handjes. De zuignappen kunnen ook eraf wat echt perfect is, want niet elke ondergrond pakt de zuignap goed. Een gladde tafel is het fijnste hiervoor.

Elodie EAT

Tijdloze uitstraling Elodie EAT

Het servies en bestek zijn voor de allerkleinsten gemaakt. Zoals gezegd wilde ik hierop terugkomen want ik ben het niet helemaal hier mee eens. De Elodie EAT collectie is ook voor oudere kinderen mooi en ook voor volwassenen! Ja ik ben schuldig, ik vind de lepels echt prachtig en ik gebruik het voor mijn yoghurt ontbijt. Ik val ver buiten de doelgroep maar het eet echt heel fijn. En een beetje stijl in de ochtend bij mij koude mama koffie is wel fijn. Ook als je kindje opgroeit en groter wordt blijft dit servies en bestek dus gewoon gebruikt worden hier.

Wij zijn echt fan. Mijn jongste dochter van 1,5 vind de vork/lepel bestek item echt heel fijn eten. Mijn oudste dochter van 6 is fan van de servetten met subtiele konijntjes erop. En ik als volwassen mama eet heel graag met de bamboe lepels. En zeg nou zelf, de foto’s zijn toch plaatjes?! Een tafel dekken is nog nooit zo stijlvol en mooi geweest. En je hebt maar enkele items nodig! Welk Elodie EAT setje is jouw favoriet?

Elodie EAT

Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.